Nerver

 

Sitter och tittar på startlistan och såg att jag startar som nummer 5 :O ousch! Varför ska jag alltid vara i början?! Brukar alltid starta bland de 5 första vilket oftast inte har resulterat så bra. Oftast får man en bra placering och sen bara åker man längre och längre ner efter varje ekipage! :/

Kan verkligen inte tänka mig att jag ska tävla om 2 dagar!!!
Känner mig lite lättad efter att jag hoppade innan idag, även om det gick lite upp och ner så blev det tillslut bra. Men är aningen orolig över att han kommer att bralla lös på tävlingen :S han kommer garanterat bli rädd för något vid sidan av banan och hispa upp sig över det och bli ofokuserad eller något! Det vill jag inte ska hända, men det sägs ju att man ska förvänta sig det värsta?! hehe.Ne men får hålla tummarna över att det går bra :)




Fick nästan allt gjort på listan jag skrev igår om dagens sysslor :) Det enda som jag inte hann med var träningen :P hehe typiskt! Typ det ända jag verkligen behövde göra på den där satans listan, haha!

Imorgon blir det dubbelt upp med sysslor :S
Då ska jag..
  • Åka till Arosfortet med klassen
  • Upp till stallet med de flesta sakerna jag lär behöva till fredag
  • Rida rundan jag ska ta på fredag för att veta hur lång tid det tar till tävlingsplatsen
  • Rengöra alla hästsaker
  • Tvätta hästen
  • (ev. träna)

  • Yes det var den listan det :P och det ska jag helst hinna göra så att jag har kvällen fri sen för lite roligare aktiviteter bla så kommer matilda in till stan runt 10 - halv 11. Yes, kommer vara helt slut imorgon kväll med andra ord :P haha
    Kanske bäst att gå och lägga mig nu då eftersom jag har en låååång dag framför mig :)


    Godnatt och sov så gott! Pusspuss /Sanne


    Mystisdag

    Yes, nu är hela tisdagen förbi och ja, jag har bara varit uppe í stallet sen efter skolan, sen för övrigt har jag kollat på "Ugly Betty" och "Desperate Housewives". Sen pluggade jag även lite teori till körkortet! Så en redig mystisdag har det blivit :)


    Imorgon är jag ledig och på torsdag har vi en halv idrottsdag då vi ska vara på arosfortet från halv 9 till halv 11 :) Sen på fredag är det ju första Maj så då är vi alla lediga! Så det är en rätt så soft vecka jag kommer att ha :)


    Det som måste ordnas imon är:
    • hoppträna med hästen
    • åka förbi Charlies och köpa mineraler till hästen
    • åka till farmor och farfar för att hämta mina tävlingskläder
    • träna :)

    Sen vet jag inte riktigt vad som mer behövs göras :P Om jag har tid, lust och ork kanske jag kan börja med inlämningsuppgiften vi har i naturen. Men känns inte som att det kommer bli gjort, hehe. Behöver en liten break från allt pluggande! Som ni kanske märkt har det ju blivit rätt så mycket på senaste!
    Sov så gott sen och pusspuss /S


    Nationellt prov

    Nu var det gjort! Äntligen är det jädrans nationella uppsattsskrivningen över för engelska b :D känns så skönt!
    Det känns som att det gick rätt så bra för en gångs skull, men när jag väl satte mig där och fick reda på vad vi skulle skriva om fick jag hjärnsläpp och ville bara gå hem. Jag kände verkligen inte för att skriva något. Men jag fick ihop 366 ord i alla fall och minst var 300 så det var ju tur :)


    Fick även nyss reda på hur det gick med mitt naturkunskapsprov som jag skrev förra veckan. Trodde jag skulle få max VG+. Men när jag väl fick provet såg jag att jag bara hade fått 3 fel, så det blev ett MVG för en gångs skull :O är helt chockad, trodde aldrig att det gick så bra, chansade en del :P haha

    Så nu sitter vi här och väntar på att matsalen ska öppna. Ouff! Är rätt så segt!
    Hej så länge / S
     

    En ny vecka

    Ja, visst kan det vara härligt när en ny vecka börja. Man kanske tar och börjar om efter en kanske lite mindre lyckad vecka. Fast i mitt fall är det bara att fortsätta glida igenom dagarna för denna veckan kommer bli minst lika lyckad som förra :)

    Denna veckan kommer jag inrikta mig väldigt mycket på hästen kan jag ta och tala om redan nu!  Är ju så att jag och tjockis ska tävla på fredag som jag nämnt tidigare och jag är så sjukt nervös så det är inte klokt :P haha tror att på torsdagnatt kommer jag nog inte få mycket till sömn, haha! Men det ska ju även bli himla roligt. När de andra i stallet fick reda på det igår sa dom att dom skulle komma förbi och kolla. Mia har tjatat på mig sen i höstas om när jag ska börja tävla och igår sa hon " själklart att jag kommer och kollar :) det är ju givet att du ska ha en egen fanclub från labbarp ;)"  Ja det är la inte alla som har en egen fanclub?! ;D



    Yes, glömde nämna igår att jag övningskörde även i helgen men mamsen :) det var mycket att tänka på och sånt och så körde jag för första gången i stan under rusningstiden ! Inte lätt när det är första gången. Men det uppstog ju inga olyckor så kan la vara lite stolt över åkturen :)

    Ne nu ska jag plugga vidare, har skriftligt nationellt prov i engelska B imon!! Blää xP
    I know you love me ;) xoxo /S

    Helgen

    I helgen har jag varit ensam hemma, så då åkte jag hem till mamma och stannade där över helgen istället :)
    Det var riktigt trevligt, fick god mat, trevligt sällskap och så fick jag leka med katterna och kattungen :) den har inget fast namn än så vet inte riktigt vad jag ska kalla den :P hitills har det blivit "Lillen" :D

    Har verkligen passat på att vara ute i solen nu när det har varit varmt :) riktigt härligt väder det var i lördags iaf. Var ute och fixade i trädgården bla rivde vi mossa, så då fick jag gå efter och kratta. Sen låg jag ju i solen med en bra stund :) så jaa, lite brunare har jag väl allt blivit!


    På lördag kvällen åkte jag ju även till barnarp för lite härligt sällskap hemma hos Anna :) riktigt trevligt, var ju som mest bara 4 tjejer så jag ska la inte klaga ;) haha det var riktigt trevliga killar som var där :) Får vi göra om massa gånger i sommar ;) har nog inte haft så roligt på riktigt länge :) Även fast alla killar försökte supa mig under bordet ännu än gång, så kan jag faktiskt erkänna att ni lyckades bättre den här gången än gången innan dess ;) haha Bjuder på denna vackra bild, tagen av Anna Gröhns kamera, minns tyvärr inte vem som tog kortet, hehe.



    Idag bjöd dom även på tårta i stallet, eftersom Mia hade skaffat sig ett litet föl.
    Så man kan med andra ord dra den slutsatsen att min helg har varit rätt så lyckad :)   /S


    Hatar att plugga!

    Ikväll har jag pluggat och pluggat så jag har ont i huvudet!!
    Fast det värsta är att jag knappt kommer ihåg vad fan det är jag har läst! :S
    Usch usch usch! Känner verkligen inte för att ha historia prov imon. Och varför valde jag imperialismen?! Varför gjorde  jag inte som alla andra för och valde första världskriget?! Det är ju mer min grej det där med världskrig, det är ju lite mer intressant än hur dom delade upp världen på 1800-talet?????!!!!!



    Nehepp, nu slutar jag plugga för dagen :P borde istället läsa en bok, men har fastnat för sudoku (A) hehe, tycker det är mycket roligare än att läsa nån tråkig bok!

    Imorgon ska jag plugga heeela förmiddagen, upp vid 8-9 och sedan plugga fram till 12 då jag drar till skolan ( ungefär)
    Så med andra ord så hinner jag plugga imorgon, så jag slipper göra det nu :) härligt! För som sagt så orkar jag inte med mer historia för kvällen.

    Goodnight! /S

    Frank tog sönder min cykel idag! :(

    Ja som ni säkert la märke till  i rubriken så tog Frank sönder min cykel idag, eller rättare sagt han förstörde min kedja. Så fortsättningsvis måste jag GÅ till skolan och då måste jag gå upp ännu tidigare än vanligt :( usch va surt! 
    Tack Frank, TACK!



    Yes, för övrigt idag har det inte hänt så mycket.
    Hade prov i naturkunskap, handlade om växthuseffekten och sånt där, det var inte svår fakta att ta till sig, men det var vääääldigt mycket att läsa bara :P så jag kan ha blandad ihop en del (A) vi märker hur många rätt jag hade när vi får tillbaka provet!

       
     

    Idrotten idag vill jag inte ens prata om. Först tänkte jag att "omen det här kan ju bli kul, innebandy för en gångs skull" men nehepp, dom där satans pojkarna i min klass ska bara låsa, lyfta eller slå för kung och fosterland på ens klubba! Sen spelade vi fotboll, men eftersom jag av någon anledning helt har tappat all teknik vad det gäller fotboll, så var jag helt värdelös på planen, fast dom sa ju att Frank var lika dålig som mig, så det värmde lite :) hahaha




    Sen eftersom det är tisdag och ojämn vecka så hade jag hopplektion för lilla Eva :)
    Ash var slö idag, men han kämpade i alla fall och gjorde bra ifrån sig, med tanke på att jag körde ett rätt så hårt pass med han igår ^^ . Så imorgon tar mamma honom så att ha får vila lite. Ser så sjukt fram emot tävlingen i Bankeryd nästa helg :) Första ( och troligtvis sista) tävlingen med Ashponken :) är sjuuuuukt nervös, men ändå hel taggad :P han kommer garanterat testa mig och det kommer säkert inte gå felfritt, men så länge vi kommer runt är jag hel nöjd! :D



    Så imorgon och på torsdag är jag ledig :) Faaaan va gött! :D
    Inte nog med det så kommer jag antingen vara ledig eller ha idrottsdag/temadag varje onsdag och torsdag ända fram till sommaren :) hel rätt om jag får säga det själv ;)

    Ha de fint! /S

    Plugg plugg och mera plugg :S

    Idag har jag pluggat ändå sen jag vaknade i morse :S Okej, jag har väl tagit lite pauser för att äta och åka till stallet o det. Men i princip känns det som att jag har pluggat exakt hela dagen. På förmiddagen pluggade jag till historia provet till fredag genom att göra några instuderingsfrågor som jag har fått. Sen var jag på stan, köpte lite hygiengrejer på apoteket, sen gick jag hem, pluggade lite till, gjorde mat och sen åkte jag till stallet. Var dock rätt så länge i stallet så var hemma typ halv 9 ! :S  Så när jag kom hem pluggade jag till naturkunskapsprovet jag har tills imorgon ( jag vet, dåligt planerat!!!). Sen duschade jag och nu sitter jag här. Så nu ska jag göra färdigt instuderingsfrågorna och sedan läsa igenom kapitlet igen innan jag kan sova för kvällen.  Låter inte roligt om jag får säga det själv, men en nödvändighet! ;)

    Så ska plugga vidare nu gott folk!
    Hade fint! Pusspuss / S

    Nattsudd

    Hej i rutan. Klockan är nästan 2 och jag är vaken :D men vet ni vad?! Det gör inget för imorgon är jag ledig :) Yeey!

    Så morgondagen kommer vara helt fullproppad med saker! Dessvärre kommer det mestadels att bli plugg :/ Har naturprov på tisdag, eventuellt varmköksprov på onsdag (annars är jag ledig på onsdag också :D ) och historiaprov på fredag :( urk! Samt en inlämningsuppgift till tisdag :/ Kan faktiskt säga er att skolan suger ibland! Men aja, det bästa är att beta av allt och få det gjort! "Även om jag får IG så har jag ju i alla fall provet gjort " som jag brukar säga ;) , hahaha. Ne, okej brukar nog inte säga det. Men jag kunde ju ha gjort det?! :)

    Jaja, imon blir det som sagt plugg plugg plugg samt upp och rida hästen :) sen måste jag ner till stan för att köpa lite viktiga saker! Mot kvällen tar jag nog en liten tur med pinnarna kanske. Vi får se :) Var ju faktiskt ute och sprang med bror min idag så är liiiite slutkörd för ytterligare en runda imorgon med :P haha Men som sagt vi får se!


    Bilden är från i somras och fråga mig inte hur fan min bror ser ut ^^
    Han sitter bara och drygar sig en aning :D hahaha

     Ne om man ska förflytta sig till sängen kanske :)
    Godnatt och sov så gott! /S

    Hemma igen, fortsättning i morgon!

    Kom hem från Emily vid 9 ikväll och jag allt säga att jag är trött :P varit uppe sen halv 8 i morse!!!

    Nu är det såhär att jag hade tänkt skriva om min vistelse i värnamo :P men min kamera dog när jag var iväg så jag väntar på att Emliy ska skicka alla bilder som hon tog med sin kamera till mig.
    Jag får bilderna först imorgon så jag tar och skriver ner allt imorgon när jag fått tag på bilderna också :)

    Sov så gott! / S

    Värnamo

    Hejsan! Idag var sista dagen på 3 dagarskursen.
    Otroligt nog var detta enda dagen som han faktiskt var pigg på :P eller han hade i alla fall spring i benen :)

    Nu ikväll ska jag åka till värnamo. Bestämde med Emliy innan idag att jag skulle komma ner och stanna tills imorgon :) ska bli riktigt mysigt! Var länge sen man var där ute på landet, hehe.
    Vi skulle även rida lite ikväll, så det ser jag fram emot :) Sen kanske det blir en lång spelkväll, som det alltid lyckas bli.



    Ne mitt tåg går om 20 minuter, så måste gå nu!
    Ha en fortsatt trevlig dag ute i solen :)  /S

    Påskpåskpåsk

    Jaa, idag är det påskafton och för min del händer det inte så mycket faktiskt. Sitter just nu och väntar på grillen :) Yes, du hörde rätt, ikväll ska jag grilla med pappa och chatrine. Lotten skulle ha dykt upp också men hon verkar vara väldigt svår att få tag i med tanke på att hon inte svarar när man ringer henne, och det är ändå 3 timmar sen jag hörde något ifrån henne :S Får se om hon dyker upp annars blir det väl en hemma kväll för min del!



    Idag har jag varit duktig, först red jag lektion i 1 1/2 timme, sen när jag kom hem låg jag i och för sig i solen i en timme. Men efter det var jag ute och gick med bror, sen efter nån timme gav jag mig ut och sprang.  Sprang för en gångs skull RUNT Rocksjön :P haha


    Jönköping är fullt med raggarbilar och bilar som spelar väldigt hög musik. Ungefär hela dagen har en bil åkt utanför mitt fönster med två stora högtalare på biltaket och spelat musik :) haha sånt tycker jag är för härligt faktiskt, det sprider lite vårkänslor i luften och får en att må bra :) Mycket mer sånt vill jag ha i sommar!!


    Imorgon blir det en liten sovmorgon innan sista lektionen den här helgen. Börjar vid halv 1 ;O ojojoj!!! HAHA :D Ska bli sååå skönt. Hela min kropp är helt slutkörd utav alla tidiga mornar och sena kvällar :P skulle ju egentligen gått ut igår med familjen och några kompisar till dom, men var så trött att jag somnade i soffan! haha.

    Nehe om jag nu ska fortsätta med mitt och önska er alla en glad påsk :)


    Nu jävlar skriver jag igen!

    Ojsan, det var visst ett tag sen jag skrev :P har ju så mycket att göra. Sen när man väl är ledig orkar man ju inte sätta sg vid datan :P då blir det ju tv:n med ett bra program eller en bra film istället :)

    Okej, vart ska man börja nu då :P ehm... i onsdags var jag ute med Anna, Linnea och Lotten :) åt på Bamboo vid filmstaden :) var mycket trevligt faktiskt! Satt la där i 2 timmar eller så, riktigt mysigt ställe faktiskt :) Sen så såg vi när HV förlorade mot Färjestad utanför O'learys när vi väntade på bussen! Aja, dom fick ju guldet förra året iaf :)

    I torsdags så fick jag med mig lite sällskap till stallet. Martin ville med och rida, så varför inet tyckte jag :P haha
    Det var en rolig vistellse i stallet kan jag säga :P fast ja, han var ju inte urusel på att rida iaf :) han flög ju som sagt inte av, haha.
     
    Sen när jag kom hem, gjorde jag inte mycket. tog det lugnt, åt lite och duschade och gjorde mig iordning. Vid 6 kom farfar och hämtade mig och min bror så åket vi till min farbror och firade honom. Var jätte mysigt :) han har ju så fin utsikt på kullen och så var det ju perfekt med lite grillning också :) Åkte till Maxi med kusin och bror för att köpa grill. Min kusin skulle ha grillkvällen med grabbarna dagen efter :P fick ju faktiskt en inbjudan till den idag utav min kusins flickvänn, haha. Hon sa det att om jag var där så kunde han ha koll på mig och att han då inte skulle dricka så värst mycket! Men som svar sa han bara " jag slåss bättre när jag e full ;) " haha ja, det var ju en rolig tanke iaf!



    Dom hade sminkat Hugo och klätt ut han till en påsk kärring, haha så himla söööt! :D

    På kvällen kom martin över och kollade på film, "Charlies änglar" valde han :P haha fast han somnade och jag var lite smått halv vaken. Hade gärnat somnat jag med men asså när jag tittar på film, då ser jag färdigt helst om jag kan! 


    Idag gick jag upp vid 9, kokade lite gröt och sen åkte jag upp till stallet. Tog faktsikt moppen upp :P hehe ja, den e la inte snabb direkt men smidigare än buss på morgonen :P
    Vid halv 1 var jag i ridhuset, då var det tänkt att vi skulle träffas då vi i första gruppen, men tränaren dök först upp 10 i 1 :P haha men det skulle ju inte börja förens 1 egentligen så det gjorde ju inte så mycket :P
    Hade som sagt första lektionen utav de 3 som är utspridda nu i helgen. Red markarbete och det gick la bra, han var ju slö dom de första 30 minuterna, sen var han vaken typ 30 minuter, sen den sista halvtimmen blev han lite tjurig och gjorde motsattsen av vad man bad honom att göra :P haha
    Men det var roligt faktiskt :) mycket bättre än vad jag hade förväntat mig :P fast nackdelen är ju det att man får masas blåsor på händerna som spricker när man rider, så det sved rätt så rejält sista 20 :S

    Men imorgon kommer jag vara omplåstrad för en ny omgång :) lägger ju till lite bommar med, så det ser jag verkligen fram emot :) Lite surt att jag ska vara där klockan 9 :P vilket betyder att jag måste vara i stallet vid 8 tiden :S usch!
    Aja, får bita ihop, så kan jag sova när jag kommer hem sen!


    Fotade lite i helgen :) hur kan man inte tycka om den hästen!? :)

    Nu ska jag sova, för jag är som sagt jätte trött!!
    Godnatt, sov gott! / S



    Jävla sjöstjärnan :(



    Fick just ett mejl från mitt förra sommarjobb att tyvärr så var det redan tillsatt fast att dom skulle ha kvar mina uppgifter ifall någonting skulle hända och jag då skulle få hoppa in. Jävla fan då!  Va fan ska jag göra nu till sommarn då?! :(
    Har ju inga reservplaner direkt, eftersom inga andra platser som jag sökt till har hört av sig :( Usch! Så himla tråkigt, såg ju verkligen fram emot ytterligare en sommar på landet :/

    Hopp, får väl söka vidare helt enkelt! :/

    En lång text om min dag, är bara att bita ihop och läsa ;)

    Hej å hå.

    Har just kommit ur duschen och sitter bara i min röda handduk, nothing else!
    Kan väl nämna att jag har fortfarande inte orkat lägga in bilderna från i helgen. Har verkligen ingen tid över, även fast jag har lov!

    Har som sagt haft ytterligare en fullspeckad dag:

    Idag vaknade jag jävligt sent, vet inte riktigt varför?! Är ju inte så att jag har slarvat med sömnen dom senaste dagarna direkt. Aja, vid 1 gick jag upp och gjorde mig lite havregrynsgröt och var lite nyttig och slängde på massa äppelmos ;)

    Strax därefter ringde bror min och frågade mig om jag ville komma till mormor och morfar och äta lite mat. Såklart jag ville göra det, mormors mat är ju bland det bästa som finns!! ;) Så efter lite härlig mat fick jag skjuts upp till stallet. Hade faktiskt hoppträning och jag lyckas ju alltid vara sen konstigt nog! :P


    Själva hoppträningen gick inte bra, var arg på hästen men mestadels arg på mig själv, kunde inte fokusera för hade dundrande huvudvärk och benen slutade fungera på både mig och hästen :/
    Så det tog nästan emot att behöva betala för en sån katastrofal träning.

    Fast fick faktiskt ett erbjudande utav Runo att om jag ville vara med på 3 dagarskursen för Eva nu i helgen så skulle han bjuda mig på det!!!! :S VA? Skojade han med mig eller varför ska han betala min utbildning för?! Den kostar ju trotsallt 500 kr :S
    Det är något som inte stämmer i den där mannens huvud. Asså, jag vill vara med på träningen men känns ju bara elakt att snylta på honom och låta han betala. Vad har jag gjort för att förtjäna det? :S
    Ne, ska ta mig en tankeställare tills imorgon innan jag ger han mitt besked!



    När jag väl kom hem så kände jag att lite löpning skulle ju inte sitta fel. Så bytte om och slängde på mig löparskorna och sprang "den vanliga rundan" som det numera har blivit :P
    Jag springer då förb kålgårdshallen, svänger av vid ett lusthus, tar först höger och sen vänster och kommer ut på en såkallad broliknande gångväg som går över sumpmarken på rocksjön (bakom maxi). Efter "bron" tar jag vänster och siktar mot a6. Men vid en korsning innan en alé´vid fotbollsplanen så stannar jag till och sedan springer tillbaka samma väg  :P det är ungefär halva rocksjön jag springer och om man gångar en halv plus en halv så blir det ju en hel :) så jag springer ju runt rocksjön längdmässigt, fast ändå inte enligt kartan så att säga ;)

    Varför jag gör så, är ju bara för att jag gillar inte att springa på asfalt, det blir tungt för knäna (eller så är det bara en mental block i skallen), och den sträckan jag springer är det ingen asfalt till att börja och sen när asfalten väl dyker upp så finns det en bra stig vi sidan av som man kan springa på tills dess att jag vänder :P haha lite lustigt kanske, men det funkar utmärkt för mig :)

    Efter löprundan åt jag lite och sen kollade jag på hockeyn. Ett tag trodde jag faktiskt att HV skulle vinna, för dom fick upp tempot och fick igång spelet, men efter missen i straffen så kändes det som att hopppet lite försvann.Jag kan säga att Färjestad hade riktigt tur att dom satte dom passningarna vid sista målet, plus att det märktes att HV var trötta för det verkade som att dom först inte förstog att det blev mål :P haha stackarna!


    Så avslutar inlägget med att säga att jag ska sova nu.
    Godnatt och sov så gott :) /S

    Sex varje kväll ordineras

    Sexterapeuten: Lust är som aptit, den kommer när man äter.

    Kåthet är ett beslut, hävdar australiska sexterapeuten Bettina Arndt.

    För att rädda äktenskapet efter första barnet: gör det ofta, varje kväll.

    Vare sig man vill eller inte.

    Med sexlust är det som med aptit, den kommer när man äter.

    Hon får dock mothugg av relationsexperten Douglas Brown, som hävdar att man ska man vänta tills andan faller på hos båda samtidigt.


    Kan man verkligen tvinga sig till lust?


    Ja, vi har nog många delade åsikter om det här. Jag själv är lite osäker på om det verkligen funkar, men det är ju bara vad jag tror :)


    Taget direkt från det välkända programet Fråga olle


    En mans snopp är i genomsnitt 13-15cm lång

    En kvinnas slida är i genomsnitt 12cm djup

    Mannens satts är i genomsnitt en tesked

    Den genomsnittliga tiden för samlag är 3 min

    "Enligt amerikanska forskare har vi människor vanligtvis samlag som varar mellan 3 till 13 minuter, förspel ej inräknat."





    Old times

    Sa jag att jag skulle skriva om hegen idag ?! :S haha
    Orkar faktiskt skriva idag heller, kan väl nämna lite vad jag gjort idag bara så får något nedskrivet som ni kan läsa i alla fall :)

    Yes, började dagen med lite sovmorgon till 10. Sen gav jag mig iväg till Maxi för att köpa lite mjölk och sånt där viktigt som behövdes. Sen efter det tog jag bussen upp till stallet med en påse morötter. Var ute och red lite och sen tog jag in hästarna. När jag kom hem ringde morfar och sa att min moped var lagad så jag kunde hämta den när jag ville. Orkade inte dra ut på det så jag och bror gick till ljungarum och stannade på fika och kollade på gamla bilder från när vi var små :P haha min bror var tjock och jag gjorde en grimas på nästan alla bilder :P haha vi var så söta så ^^



    Sötare då än nu i alla fall ;D hahaha Pusshej /S

    Bara ett litet inlägg, mer kommer imon :)

    Nu har jag haft fullt upp i flera dagar som ni kanske märkt, inte skrivit ett skit med andra ord :P
    haha jag hade gärna skrivit ner allt jag hade gjort och slängt upp lite bilder, men känner att jag är alltför trött för att göra det idag. Kan nämna att jag har verkligen inte haft en ända ledig tid på hela helgen i princip, eller jo nu då såklart :P haha men jag tar en liten ledig stund ikväll så hör jag av mig imorgon ;)



    Godnatt och sov så gott / S

    2 April, övningskört

    Idag har jag sovit bort nästan hela dagen :P hehe när jag väl vaknat åkte jag till stallet. Träffade några klasskamrater på väg till bussen, dom var med på en modevisningen på stadsbiblioteket. Riktigt snygga var pojkarna ;) finklädda och allt! Väl efter stallet när jag kom hem frågade jag pappa om vi kunde ge oss ut och övningsköra en sväng. I början gick det hyffsat bra, sen efter typ 10 minuter gick det rent ut sagt åt helvete!! Åkte bort till ett indistriområde för att öva på lite grunder. Det tog ett litet tag sen var jag lugn som en filbunke igen. Men när vi gav oss ut i trafiken igen gick det ovanligt bra tills jag hamnade i ett läge som tidigare och jag blir stressad och gör allt fel, men tog ett djupt andetag sen var jag iväg igen :) puuh, vilken lättnad verkligen! :)



    Min ihoptejpade plattång kladdar lite men är inte helt värdelös :) som tur är!
    Men är nog dags att jag skaffar mig en ny rätt så snart :P haha
    Puss /S

    Plattång sökes

    Yes, det är ju så att med min skicklighet så har jag ju lyckas sabba min plattång rätt så rejält mot förra gången då det bara blev en liten spricka i den. Ni ser, nu har halva plattång ramlat av (bokstavligt talat). Så jag sitter och letar efter en billig men bra plattång på olika sidor. Men låter ju inte fel med det tips jag fick från Anna att skaffa en GA.MA plattång hos en frisör . Den var tydligen jätte bra och sälj oftast för knappa tusenlappen. Men det här stället jag blev tipsad om så säljs den för 500 kr. Vilket är ett bra pris när jag kollat runt på andra plattångar som vanligtvis kostar alltifrån 350 -750 kr. Men ska spåna runt lite till så får vi se om jag hittar något :)
    Puss / S


    RSS 2.0