Pengarna bara flyger iväg

Kände att jag behövde börja på ett nytt inlägg för att inte bli alltför långdragen.

Innan duschen så betalade jag av de fakturor som jag har lyckats samla på mig.
3 st på respektive 2250:-, 556:- och 556:-. Varav de sistnämnda är 2 utav 3 fakturor till studentgrejerna! (usch!)
Sammanlagt gick det på 3362:-!!! Vilket är hela min förra lön. Yes, roligare saker blev det inte för dom pengarna. Är fortfarande arg över abcgruppen för att de inte fixade mina ändringar, får inte ens den mössan som jag beställde, inte det minsta roligt! Men orkar inte bry mig längre, är bara så trött på dom!

Dessutom har jag en liten glad nyhet. För ca 10 minuter sedan så beställde jag hem en dator ifrån PC City!! :) Blev en HP som jag länge velat ha!
Jag hade redan tittat ut datan och skulle gå in för att beställa den. Men så reagerar jag på att priset inte var som det varit tidigare. Det första som slog mig var att de hade höjt priset med 200:- när jag plötsligt märker att det inte var en höjning utan en sänkning! De hade sänkt priset med 800:-, nästan tusenlappen billigare!!!
Tro fan att jag inte tvekade på att köpa den datan längre!



Så nu är det bara att vänta in att det plingar till i telefonen därav att man får ett sms där det står att man har ett paket att hämta ut! :D

Dags att sova nu folket. Har som sagt körlektion 7.10 imorgon.
Nattinatt!



Dagens schema

Så då sitter man här ny duschad och iförd ett par glasögon som är helt fel i styrkan och känns mera som ett par förstoringsglas. Vilket i slutändan kommer att resultera i huvudvärk. Aja, hade inte tänkt sitta här mycket längre till. Upp tidigt imon, körlektion vid 7.10!!! Kommer vara trött men måste köra innan skolan tråkigt nog.

Idag började dagen med lite tråkig matte. Började på nytt kapitel, har för mig att det är geometri eller nått sånt.
Därefter så var det livskunskap och för en gångsskull så hade vi inte massage utan kollade på 3 filmer om konditionsträning, gjorde några uppgifter om det och pratade en del om kommande veckor. Ska nästa vecka till Body shop på studiebesök och sen var det något om nått Yoga-pass.

Efter skolan fyllde jag på busskortet på pressbyrån och åkte sen hem till mamma. Kollade på tv, lekte med katterna men umgicks mestadels med mamsen :)

Hade tänkt träna idag men kände att jag var så himla trött i hela kroppen. "Väcker jag mig nu så kommer jag inte kunna somna ikväll!" var en tanke som blev en anledning till varför jag inte tränade idag.
Runt 8 tiden kom pappa och så fick jag köra en runda hem med lite träning inför morgondagen.




Nu kallar sängen

Det blev en del saker gjorda trots den störande musiken i bakgrunden.
Älskar Lady Gaga! :)
Svarade dock inte på alla frågor, fattade ärligt talat inte vad jag skulle svara. Så jag lämnar det tills imorgon så får Maggie stå tills svars över hennes konstiga frågor.

Är trött nu så ska borsta tänderna och sen dyka ner under täcket :)
tidigt för ovanlighetensskull!



Gonatt!

Inget nytt men..

Kom just till insikt med att alla kanske inte gillar när man bara försöker vara lite vänlig och trevlig. Aja, deras förlust!

Plugg är inte uppskattat!

Då sitter man här igen och gör ett tappert försök i att plugga. Har hitills hittat uppgiften på skol-kompassen och i den jakten hittade jag även spotify ikonen på skrivbordet! Farligt! Ingen bra kombination kan man lugnt säga, haha. Har ibland väldigt svårt att få något gjort när jag försöker göra två saker samtidigt. Är kanske inte alltid den typiska "kvinnan" som kan göra mer än två saker samtidigt, åtminstonde inte när jag måste konsentrera mig, haha.

I min jakt på internet hittade jag även blogg adressen som ni kanske märker. INTE vad jag skulle göra just nu!
Jag ska plugga plugga plugga PLUGGA!!!! Varför fortsätter jag skriva här för då?

Ska göra ett tappert försök med att göra klart uppgiften innan jag skriver här igen :)






Kvällen framflyttas


Gårdagens klädsel.
Efter lite om och men har jag kommit på en tillfällig lösning så att jag kan överföra bilder från mobilen till datan :)

 

Ikväll blir det visst jobb redan vid 21.
Var sagt att jag skulle börja vid 22, men har inget annat för mig så det gör väl inte så mycket.



Har gått och blivit lite smått kär i EMDs julskiva, så mysig :)
Gillar jullåtar så är väl ett + för skivan!

 


Dreamhack

Ja, nu är det har dreamhck kommit till Jönköping i år igen för er som inte visste om det. Eller snarare sagt har det hållit på sen i torsdags. Det var tänkt att min projektgrupp i skolan skulle dit och sälja lite matlådor av något slag, men det blev visst inte av. Hade varit kul att få se hur det se ut där, har aldrig varit där tidigare nämligen. Hade tänkt åka dit i alla fall nu och hälsa på lite kompisar som är där, men känns så himla surt att behöva betala inträde bara. Känner en som jobbar där som kanske kunde ordna in en gratis! Men har inte hört något från henne än så vet inte om det blir av, ska jobba ikväll så känner mig lite tidspressad. Så får se vad jag gör!

Förresten så skriver en kompis till mig för jnytt om dh, gå in på www.jnytt.se eller twitter.com/will_wait, tack! :)




Vilken kväll

Nyss hemkommen ifrån Harrys. Kan säga det att det är inte bra att spela match och sen gå ut på krogen på tom mage = blir aningen lättpåverkad då må jag säga!

Aja, nu ska jag äta, tvätta av mig sminket och somna till nån bra film :) tror det blir bröllopsduellen :D (Y) kanon film!
Förresten, det verkar som att jag blev medbjuden till gbg imon, känner inte för det, lovade mamma att komma förbi imon ju?! Lite svårt val för mig. Får sova på saken, så märker vi hur jag känner imon!

Puss och godnatt folket!







Jason Derulo - Watcha say


Grymt skön och bra låt :)
mmmh, gillar den!


EMD - Välkommen hem

Vet att det kanske inte passar en fredag kväll att lägga ut den här, men den är så jävla mysig :)


Med tiden kommer förändring

Nu har man tagit sig en dusch och fräschat till sig lite. Kanske lite sådär med tanke på att jag har match snart. Men var så jävla flötig och sen så ska jag ut sen så tänkte vara lite fräsch så slipper jag göra så mycket sen :) bra tänkt där, haha!

Pratade tidigare med en viss person, nämner inga namn känns bäst så. Och jag kan säga att jag är riktigt glad över att det nu är som det är. För man kan ju undra vad som har hänt med dig egentligen. Förr när vi lärde känna varandra var du lite mer normal så att säga. Nu beter du dig bara konstigt, men det är väl för att vi tappade kontaken och har hunnit förändrats en hel del under den tysta tiden.

Men som sagt, är väldigt glad över att jag känner som jag gör och att det är som det är!







Lady Gaga - Bad Romance

Nya älsklingslåten :)



Onsdags mys

Sitter hemma hos mamma och har just kokat lite makaroner i buljong :) mumms!
Kollar på nån film på tv, den heter DOA: Dead or Alive. Nån action film, lite som charlies änglar fast med 4 tjejer istället för 3, hehe.

Blev träning med Fagerhult idag igen. Var lite jobbigare än sist. Vi var ju trotts allt lite mer folk. Visst det är inte så himla lätt att spela i ett nytt lag, framförallt inte när det är killar. De har ju ett annat spelsätt än vad man är van vid, så även om det är lite lojj så blir man aningen svett.
Blev nog skytte kung med nog totalt 5 eller 6 mål ;) haha det kändes ju inte helt fel må jag säga!

Men får se om jag fortsätter med det, är mest nu när jag har missat måndagsträningarna pga plugg.

Ska titta vidare på filmen nu, verkar som att stället snart ska sprängas och att nörden får flickan, aww!




Blod är tjockare än vatten

Idag hade jag muntligt nationellt prov i svenska. Jag valde att skriva om min bror eftersom han betyder så mycket för mig. När jag väl stog där inför gruppen så impoviserade jag allt trots att jag hade skrivit ett tal som jag skulle följa. Men så blir det ibland. Men det kändes bra åtminstonde så det gick nog bra.

Idag är jag helledig, men man vet ju aldrig om jag hittar nått att göra, blev medbjuden till att träna med Stefan idag igen. Får se om jag har lust och ork.





Träning

Hade träning idag igen. Hann inte vara med igår eftersom jag hade lite plugg att stå i.
Hann egentligen inte med att träna idag heller, men kände att jag var tvungen innan matchen på fredag. Vi möter ju dock Nässjö (De ligger sist i serien, vilket de har gjort de senaste 3 åren med som bäst en oavgjord match!)
Men, man vet ju aldrig, det har ju inte gått så jätte bra för oss i år heller så man ska aldrig säga aldrig!

Träningen idag var mest passningsövningar och närkamper, vilket vi behöver visserligen.
Men det kändes bra även fast de var rätt så långa övningar.

I slutet utav träningen var det match. Såklart så blev man placerad i "left overs" laget, som jag kallar det.
Det är vi som de direkt inte tycker platsar i 1an eller vi som varit sjuka eller missat en massa träningar pga dåliga bussförbindelser eller skola. Skit tråkigt ärligt talat och jag är rätt så less på det.

För vad man har kämpat med att förbättras men ändå ser man knappt inga framsteg varken spelmässigt eller uppmärkelsemässigt!

Aja, match på fredag 20.30 i Huskvarnas sporthall!
Det ser jag fram emot.






Körlektion #7

Idag körde jag i rondeller och följde vägskyltar :) gick kanoners!
Skulle köra igenom så många rondeller som möjligt utan att stanna. Körde i 22 st innan första stoppet, de ni!
Inte illa de inte. Lite synd bara att han tycker att jag borde köra 5 lektioner till :S
-"du behöver 3 lektioner till så vi kan köra igenom allt igen"
Bullshit säger jag bara, nästa gång ska vi köra landsväg och motorväg, gosh va svårt!
Sen repetion efter det, det blir ju liksom max 3 lektioner till!

Aja bokade in så jag har 5 till men sa det att jag har bara lust att köra max 4 så den 5e är bara extra, ifall om att!
Så nästa vecka bokar jag uppkörning som det ser ut nu!!!!
Äntligen må jag säga!







Plugg och körlektion

Slutade skolan tidigt idag, avslutade med ett prov i arbetsmiljö och säkerhet. Så man fick gå när man var klar. Gjorde dock ett korsord jag missade förra gången men slutade ungefär 20 minuter tidigare i alla fall.

När jag kom hem satte jag mig med mitt tal till svenskan imon. Det ska handla om relationer och starka band. Har funderat på att skriva om syskonband. Så har börjat lite lätt men det är ca 1 minut bara och vi ska skriva totalt 5 minuter långt tal, så har en bit kvar.

Ska nämligen nu gå till körskolan och köra lite :P eventuellt boka uppkörning, på det i alla fall!
Sen efteråt ska jag nog till Mediemarkt med far och kolla efter en ny data. Är ju lite billigare där så att säga.

Ne nu har jag bråttom! Take care!







JIK vs. HIK

Igår var det match mot JIK.


Trotts att förutsättningarna inte var till våran fördel innan matchen så kämpade vi in i det sista. Vi hade många sjuka och en del som jobbade, så vi fick slänga in en utav våra målvakter, Jossan, på planen.

Vi hade rejäla svackor i spelet, vilket ledde till ett antal mål till JIKs fördel. Kan säga det att jag är inte så jätte nöjd med min insatts stundtals men vissa situationer var jag inte att leka med, hehe. Men som sagt så vinner man inte ensam utom som ett lag och ärligt talat spelade vi inte som ett lag större delen utav matchen.

Förlusten blev större än väntat, hela 7-2 blev det till JIK, vilket inte är helt rättvisa siffror. Men vi får stå för våra tabbar, men vi hade inte turen med oss alls då en del mål var bollar som bara 'rullade in'. Nästan pinsamt, men vi gav dom inte en lätt match och vi vill ha revanch i vår ;)






What am I going to wear?!

Varför är det så svårt att hitta en outfit som man kan ha ikväll!
Vilken tankeställare det här blev. Är mitt uppe i att välja kläder men hittar ingen bra kombination på kläderna.
Är ju så kallt ute så det får ju inte bli för lite kläder så att man fryser ute, men samtidigt får det inte bli för mycket så att man svettas sönder sen.....

Ska leta vidare så får vi se vad jag kan gräva fram i garderoben :)







Öppet hus

Idag var det öppet hus på bäckadal. Såklart var man ju tvungen att vara där. Som tur var så kunde jag vara i massage gruppen så jag behövde vara där halv 12 :) Jobbade i och för sig igår så var inte hemma förens vid halv 4, men lite sovmorgon kan man ändå säga att det blev.


Jag och Suss :)
Fick låna en bäckadals tröja, hel konstiga storleka! Hade L men var typ skit kort, för små i armarna och skit stor runt magen. Men aja, det var turkos iaf :D haha


Är dock helt slut i skalen nu och skulle behöva ett litet powernap. Men Matilda kommer snart och ska sova här inatt så måste verkligen ränsa upp på mitt rum.  Knappt så att man kan gå här inne längre (har aldrig tid för att städa, hehe). Det borde ändå funka om jag vilar till halv 6-6 så är hon är halv 7 ungefär så hinner det bli lite städat innan hon kommer så tar jag resten sen. Hon vet hur jag funkar så det brukar inte vara några problem!

Ser fram emot kvällen kan jag lugnt säga. Kommer fler uppdateringar sen om allt som kommer hända/har hänt.
Måste se till så att jag får så mycket vila som möjligt ;)








A hard work work...

Nu är det fredag och dags för jobb igen!
Kommer nog att bli en lugn kväll, det är det alltid på fredagar. Vilket är lite tråkigt, för då finns det ju inget att göra.
Men men, är ju ledig imon för omväxlingsskull! Har i princip jobbat varje fredag-lördag i flera veckor i sträck nu.
Så det uppskattas verkligen att vara lite ledig ibland. Lyckades byta bort mitt pas som jag skulle haft imon med Alex.

Så imorgon blir det först öppet hus på skolan, sen kommer Matilda :D På söndag väntas match mot JIK så blir en vit helg.

Kommer nog att bli en awesome helg!!!!








I need a new computer!

Sitter här och kollar på datorer IGEN. Måste köpa en ny nu!!!!
Får ju forhoppningsvis lönen imorgon så då får jag allt ta tag i det. Har sagt det att jag lägger ut max 7.000. Men det svåra är att hitta en bra data till så lågt pris som möjligt. För 7.000 är inte lite pengar direkt och helst vill jag inte behöva lägga ut så mycket heller. Det är inte enkelt det här inte!

Är sjukt sugen på denna datorn. Ända nackdelen är att den inte har windows 7 :/
Men spelar det verkligen så stor roll? Ska jag nöja mig med den ändå?

Eller ska jag ta den här som har windows 7 och är kostar lika mycket
och är i princip nästan likadan?
Bara utsidan som är annorlunda.








Sleten dag

Ojsan, där var denna dagen snart förbi.

Sov nog fram till ett, vilket inte var planerat direkt! Så var bara upp och äta sen dra till skolan direkt.
Hade ju planerat att jag skulle städa rummet, bädda rent i sängen och till och med gett mig ut och gått en sväng.
Men inte blev det så inte.

well well, idag så var första dagen i köket, vilket jag inte direkt har sett fram emot.
Men valde att göra kungsflundra rätten idag (hade tänkt göra elevmaten, men det var några som var lite envisa med att dom skull ta det idag *host suss *host linnea!!!!). Men det gick faktiskt jätte bra. Behövde knappast göra något, kokade potatis, rullade ihop fiskfiléerna, ingen sås att krångla med. I princip ingenting! Vilket verkligen var jätteskönt.

Old picture!









Äntligen!!!

Nu ser det här mera ut som en blogg!
Gud vilket slit för så lite, hehe.
Har suttit med det hela dagen, ja som jag nämnde tidigare så är jag inte så teknisk.
Hittade faktiskt lite tips på andra "hjälp" bloggar. Det är ju kanon att det finns sånna bloggar. Ni kan ju tänka er hur det hade sett ut här annars ^^

Har dessutom ordnat en kanonfin namnlogga som ni ser i högra hörnet.


Hoppas ni gillar bloggen hittills!









Tagget var inte där idag.

Idag hade vi extra träning eftersom IBS hade match under våran träningstid igår.
Det var faktiskt bra övningar, tränade mycket dribblingar och pass/skott.
I slutet hade vi lite reaktionsövningar.
Vilket jag suger på, har en reaktion som en sengångare.
Och i slutet spelade vi match 3 mot 3. Träningen var faktiskt riktigt rolig för en gångs skull!

Det var lite kul att Isse tog med sig IBS målvakten så vi hade 2 målvakter för en gångsskull Sen så är han riktigt duktig med så det ger ju lite extra träning på placeringen på skotten.

Tråkigt nog så har min dåliga sömn som jag haft denna veckan gett resultat i och med att jag blev trött fort och jag var inte lika taggad för träning som vanligtvis.


Så nu ska jag gå och lägga mig, börjar iofs vid halv 1 imon, men behöver lite extra sömn. Blir även premiär för mig i de nya köken i skolan imon. Tråkigt nog har vi varmkök nu framöver, som inte är en favorit direkt.

Natti natt








Eva Simons - Silly boy

Inget jätte bra ljud eller bild kvalitée men det får duga.
Är ju en bra låt i alla fall:)




Blogg design är nog inte min grej i alla fall

Nu har jag suttit i några timmar och försökt ändra lite grejer på designen, typ storlek och text och sånt.
Och ärligt talat så suger jag på det.
Fattar nästan inget utan sitter på måfå och hoppas att något ska hända tillslut.

Likaså på photoshop fattar jag inget. Jag är inte så värst teknisk med andra ord.
Men ni får ha tålamod om det ser för j*vligt ut. Då är det under ombyggnad,hehe.

Ska ta och slänga i mig nått att äta, börjar snart kurra i magen.
*/Sanne

Kaffebönan

Började dagen med nationella prov i svenska :)
Gick nog bra, skrev mycket iaf. Blev nog 5 sidor om jag inte minns fel. Vi fick ju skriva tills halv 2, men jag var färdig redan vid 10.


Gick sen ner mot stan med Anna och Linnea. Fast Linnea skulle möta Shille på vägen så det blev bara jag och Anna som gick ner på öster.
Var mestadels i 3 butiker; Din sko/Nilssons, Gina Tricot och H&M.
Anna köpte bh och trosor på H&M medans jag storhandlade på Gina.


Inhandlade ett par svartglansiga leggings, en långarmad vit tröja, ett vitt linne och en långarmad vit/grårandig tröja :)

Riktigt nöjd med allt faktiskt.
Brukar inte vara det, men idag blev det lyckat.
Köpte även en långarmad lila tröja i måndags.

Vi gick sedan vidare och satte oss på Kaffebönan och tog varsin latte med caramel syrup i :) mumma!
Får vi ta och göra oftare, mysigt ställe. Framförallt nu när det regnar och är så tråkigt väder så är det riktigt mysigt!

Ny design på bloggen

Än så länge kan jag inte göra så mycket, datan saknar rätt program och är inte riktigt som den ska, kan inte lägga in bilder från mobilen eller kameran. Så bättre än såhär blir det inte för tillfället.

Men det blev väl inte så dåligt?! Med tanke att jag är lite av en amatör när det gäller sånt här.



Imorgon bitti väntas nationella i svenska, så ska skriva en uppsatts på max 5 timmar. Men så svårt kan det ju inte bli. Okej, ibland tappar jag ord och sånt, men så länge man är noga så blir det nog bra. Det känns som att det kommer att gå bra. Bara man inte ska skriva i typ olika stilar - dvs artikel, tal osv. Det är man inte lika van vid så det kommer att ta tid för mig att få det att låta bra.
Lycka till till mig!

Nu är det dags för att krypa ner i min stökiga säng.
Godnatt allt folk!


/Sanne

Dagens låt :)

Den är känd från One Tree Hill
Augustana - Twenty Years
Love it!


There are times that I’ve been so weak

Idag hade vi sovmorgon till 11 men när jag skulle upp och göra mig iordning så dunkade huvudet och jag kände mig trött och seg.
Gick upp en sväng men jag kände mig inte pigg för skola och prov, kan ju alltid göra det nästa vecka.

Så idag har jag segat, tittat på tv och städat. Ska plugga lite till nationella tills imorgon. Fick ett sms från Johan (tränarn) innan och vi (laget) ska tydligen titta på Isses (andra tränarn) match idag, känns inte så himla lockande, det är ju trottsallt bara IBS. Men ska göra det jag ska först så får jag se om jag hinner med det.


Decisions are hard to make

Håller på att leta efter en dator men det är så himla svårt.
Finns flera hundra, med olika prestanda, ram-minne, processorer osv.
Vilken ska man välja egentligen?

Har hyffsat bra koll på vad som krävs, men det är svårt att veta exakt och så måste det ju vara till ett rimligt pris dessutom.

Den hära HP datorn är jag lite sugen på, men funderar på om man kan få nått liknande fast billigare?! Kan inte nån hjälpa mig med att komma med förslag? :)



Jackson Waters - Come undone

Nya favorit låten, dock ingen bra video.
Men det bästa jag kunde hitta.
Enjoy! :)

Svar från ABC-gruppen

Fick till svar efter 2 ändringar och ett argt mejl:


"Hej!

Vi mottog ett ändringsformulär från dig, men försent.
Detta har du fått besked om på mail, efter två
påminnelser om att vi måste få in ändringsformulär i tid.

Nu kan vi inte göra fler ändringar,
eftersom din order är skickad till produktion.
När den har gått till produktion kan vi heller
inte stoppa leveransen av varorna.

Men du kan alltid använda din returrätt om
du inte vill ha varorna vid leverans.
Produkterna måste då vara oss tillhanda senast
14 dagar efter leveransdag.
På mössan får du alltid tillbaka 100% av beloppet.
På övriga artiklar du valt att ha individuell text på
får du 50% av priset tillbaka.
På artiklar som inte har individuell text får du 100% tillbaka.
Om det är varor ur ett paket så får
du tillbaka 20 % på orginalpriset.

Har du ytterligare frågor eller funderingar
går det bra att maila oss igen.

Med vänliga hälsningar,



Kundtjänsten

ABC-Gruppen AB"


Vilka idioter! Blir så himla förbannad!
Har lust att skita i att betala och sedan
beställa mössan från något annat bolag!
Hade blivit jätte många misstag från
dom plus felbeställningar, extra plagg osv
så har ingen lust att betala över 1600 kronor
för något som jag inte ens vill ha!
Ne asså sånt här stör jag mig på.
Skit bolag som försöker mjölka ur pengar
från folk genom att skita i ändringar och
sedan kräva dom på pengar!
Idioter!

Matteprov - Algebra

Märkte i natt att det var alldeles för lite med musik inlägg på bloggen!!!
Är ju verkligen inte bra, är ju skönt att få lyssna på lite bra musik ibland och samtidigt tipsa om lite låtar för de som kanske letar ny som gammal musik.

Så ska leta reda på en låt som jag lägger upp lite senare :)



Avklarat ett matteprov idag då. En stor eloge till mig då som klarade nästan hela vg provet. Med tanke på att jag knappt fattade någonting igår så var det väldigt bra gjort utav mig!
Matteläraren har dock blivit ännu konstigare, vilket är lite tråkigt. Eftersom han är redan lite efter och verkar älska sin egna röst så har han dessutom blivit nonschalant och spydig! Tragiskt...



Aja, slipper han efter jul iaf så det ska bli gött! :)

Ne nu ska jag fortsätta plugga lite religion så att det hinner bli färdigt tills imon.

/Sanne

Nattbloggar

Klockan är över 3 och jag kan inte sova  :S
Har dessutom matte prov imorgon bitti så är inte jätte glad över det här.



Ända anledningen till detta jag kan komma på (rättare sagt vet att det beror på) är allt detta helgjobbandet på Harrys som gör att man är inte hemma förens halv 5 på morgen!

I början var det kul att man hade skaffat sig ett extra jobb, men sen blir man uppsatt på så många tider att det blir nästan vanligare att man jobbar än är i skolan. Inte det minsta roligt!

Lyckades få bort 4 pass fram till årskiftet men sen får man tänka på att jag jobbar nästintill varje fredag och lördag med så det kunde faktiskt ha varit bättre. Det skulle ju trotts allt bara ha varit ett EXTRA jobb. Vilket innebär max 6 ggr i månaden för min del eftersom jag har skolan och träningar och matcher, sen vill man ju vara ledig lite med.



De senaste söndagarna har bara gått till att sova bort hela dagen i princip när jag egentligen borde plugga! Inte alls kul är det.

Ne men nu måste jag verkligen sova.
Godnatt på er folket så hörs vi nån annan dag!

/Sanne

Halkbana

Halkbanan är avklarad idag då :)
Skit roligt var det , hade lätt gjort om det igen.

Vill så gärna ha uppkörning nu, var så himla skönt att få köra ensam i bilen för en gångs skull!

Hej bloggen

Nu är det så här att det jag skriver nu ska inte tas på alltför stor allvar.
Men idag så ska jag med Stefan och träna med Fagerhults damlag. Inget seröst.
Bara en kul grej! Han frågade om jag ville med nån gång och jag sa att jag kunde idag.

Är ju inte så att jag ska byta klubb, visst man har ju funderat på att byta klubb ibland. Men det är inget som ska tas för allvarligt, ska bara med och träna lite och känna på dom lite så kanske det blir något i framtiden dvs i vår.

Men vad skulle det göra om jag tränar med ett annat lag liksom, det är ju inte olaglit :P jag bestämmer ju över mig själv och vart jag ska spela.

Aja, nu ska jag städa och äta innan jag åker. Ska träna ett pass med stefans lag innan så blir dubbla pass :)
Pusspuss
/Sanne

RSS 2.0