Stockholm imorgon

Idag har jag både ridigt, gymmat och solat :) inte illa de tycker jag! :D har för övrigt ingen tid för gymmet men idag tog jag mig tid, tyckte att jag förtjänade lite tid på mig själv för en gång skull!

Gymmade med Anna på friskis :) hade inte så mycket tid på oss, men det var trevligt med sällskap.
Direkt efter friskis så tänkte jag kolla meddo solariet som ligger precis brevid. Fanns en ledig med nya rör, så var bara tvungen att sola lite :) Konstigt nog solade jag i knappt 8 minuter, men blev lika brun som 30 minuter på typ solklart :\
Riktigt bra var det, men även dyrt! Får nog gå dit fler gånger nu när Solklart är tillfälligt stängt pga sabotage!




Imorgon bär det av till Stockholm klockan 7 på morgonen. Riktigt jävla surt!
Funderar på att ta bussen till skolan, tänker inte gå iaf eller ta cyklen hem sen ikväll när vi kommer hem - ne verkligen inte!!
Har fixat en matsäcken att ta med mig, blev rätt så mycket mat jag ska ha med :D en ciabatta med ost och gurka, drickyoghurt, gifflar, juice och äpple :) men det låter ju inte fel heller så ska inte klaga :P haha
Men ser verkligen fram emot stockholm, är typ 2 år sen jag var där sist och jag hoppas jag inte vimsar bort mig den här gången :D haha ska försöka att inte shoppa för mycket och onödiga saker, har på senaste köpt bara för skojs skulle typ haha, så blir nog inget shoppande för min del. Får se om jag har hållit mitt löfte sen när jag kommer hem :)




Ne nu ska jag sova, ska upp tidigt imon. Pusspuss /Sanne

Fick en uppenbarelse igår

Igår kväll när jag skulle duscha så fick jag upp ögonen över min kropp. Missförstå mig inte, utan det var mer som ett "hur faan ser jag ut?!" :O Jag blev nästan rädd över vad jag såg i spegeln. Det såg riktigt hemsk ut! En otränad soffpotatis såg jag ut som! Så istället för en dusch gav jag mig ut och sprang runt munksjön. Tänkte att nu jävlar ska jag bli av med allt överflödigt fett! :)
Dessvärre så var jag inte så smart. Hade ätit precis innan jag skulle duscha, så när jag var vid högskolan på väg hem så kände jag hur det började krampa i magen och en krypande känsla i bröstet. Var tvungen att hämta andan lite, trodde fan jag skulle spy!
Det här borde jag nog egentligen inte erkänna men jag gick faktiskt därifrån och hem sen. Ville fan inte ställa mig mitt i stan och spy upp hela middagen precis :/




Idag började det inte bra! Steg upp typ kvart i 8, vilket är väldigt sent! Gjorde mig iordning för att dra, precis när jag skulle slänga på mig jackan tittade jag in i köket där jag såg att klockan bara var 7 (???)
-Va fan?! Det kan ju inte stämma?
Ringde till pappa och frågade vad klockan var och han svarade att den var 7.
Det visade sig att min väckarklocka på något cpigt vänster hade hoppat fram en timme ?!
Väldigt konstigt!

Nu tänker du säkert att jag troligtvis kom i tid till skolan eftersom jag fick sitta uppe i en timme- Men inte blev det så.
 När jag väl kom iväg till skolan så fick jag kedjehopp 2 ggr på typ 200 meter! Blev rasande och hade bara lust att kasta cyklen över bron. Men jag gick till högskolan där jag stannade till och fixade kedjan. Sen precis utanför skolan tror du inte den hoppar ut igen!. Då fick jag nog kan jag tala om! Men låste fast cykeljävlen i stället och gick upp till engelskan.



Senare på dagen åkte jag upp till stallet. Var hoppning idag och jag fick stressa som vanligt! För en gång skull så verkade Ash pigg i ridhuset, dock bara stundtals. Men det nöjjer jag mig med :) är ju framsteg! Dessvärre så visade förra veckans strul med ridningen resultat. Han hade tappat en del kondis och orkade inte mer efter halva passet typ :S


Nu ikväll har jag gjort lite styrketräning :) har typ stukad stortån känns det som så vill helst anstränga den så lite som möjligt. Annars hade jag helst gett mig ut och sprungit lite :)



Ska försöka lägga ut lite bilder från Göteborg och Horse Show så fort jag kan. Måste bara skaffa nya batteri till kameran så att jag kan få över bilderna :)
Nu ska jag sova, ska träffa Anna i skolan 10 i 8 imon, så vill gärna gå upp i tid för en gångs skull :P hehe
Godnatt och sov så gott /Sanne

Skolarbete

Sitter i skolan nu!
Ska egentligen ha alkoholhantering men läraren har inte dykt upp än.
Vilket är lite surt. Jag vill ju lämna in mitt arbete som jag trodde vi hade till förra veckan, men vi skulle jobba hemma den lektionen. Hon tror väl att lektionen börjar vid 1. Det tror hon varje vecka!


Senare idag ska jag upp till stallet och rida. Kom på mig själv att jag bara red 1 gång förra veckan!!
Var borta torsdag-lördag så då skulle min mamma rida men hon gjorde aldrig det. Sist jag red var förra måndagen.
Skärpning nu Sanne!

Landat i Göteborg

Nu har jag varit i Göteborg i princip halva dagen :P



Redigt trevligt :) Var först på femmanhuset och väntade tills Lina slutade skolan. Sen åkte vi till Frölunda centrum så Lina kunde växla lite norska pengar. Sen bestämde vi oss för att köpa choklad som vi skulle ha i kladdkakan vi skulle göra senare ikväll ( våran traditionella rätt :P). Sprang igenom köpcentrumet men när vi kom upp till bussarna så åkte bussjävlen :( fick vänta i 15 minuter, men vi var typ framme hos Lina efter 10 minuter ändå :P 



Väl hos Lina lagade vi till lite mat :) jag stekte till hamburgarna, Lina fixade helt cpiga hamburger bröd :D haha dom såg helt invalida ut xD Emma bara åt! (Emma insisterar på att hon gjorde lite mer än bara åt! Hon tog fram osten och osthyvlen! Starkt jobbat!! xD)
Sen åkte Lina till stallet och jag och Emma kollade på Björn Gustavsson på youtube bland annat :)
Sen bestämde vi oss för att titta på film :) först ut var "Hitch", jävligt bra film :)
Sen när Lina kom hem fortsatte vårat filmmaraton. Dock avbröts det med en liten matpaus som Linas pappa hade lagat till. Filmerna som följde blev "The ringer" men Johnny Knoxville.

Just nu ser vi på "Walk the line"
Så ska fortsätta med det :) Pusshej / Sanne


mad at you

Nobody's talking, cause talking just turns into screaming.
and it gets me upset when you're constantly accusing, 
i don't wanna go to bed, i can't sleep through the pain.


Tempo tempo

Just nu sitter jag och lägger in lite bra musik på min mp3. Vill inte slösa för mycket batteri på mobilen när jag ska åka buss i över 2 timmar i morgon :)
Några bra låtar ni kan tipsa om??
Samtidigt som jag gör detta så plockar jag undan kläder och slänger kläder i tvätten.. a med andra ord så städar jag! Ska vara rent och fräsch när jag kommer hem på lördag igen :)
Ska även försöka hinna med att börja packa innan jag åker till stallet.

Ikväll är det även träning, Men känner det att jag får hellre allting gjort här hemma först.
Är ju lite av en träningsnarkoman. Så jag känner att jag måste träna oavsett vad! Men ska försöka lyckas övertala mig själv att städning (just idag) är viktigtast och packningen!



Vi får se hur jag gör :) Ska fortsätta städa nu istället för att prata av mig här :)
Ha det fint folket! /Sanne


Händelserik dag

Idag började jag dagen i sängen en timme extra :)
Sen gick jag till Upptech där alla andra i klassen var.
Väl där kollade vi på stjärnor och planeter och sånt i ett slags rum.
Det var rätt så intressant :)
Fast deras puffar var väldigt sköna! eller vad säger du Albin? ;) haha

Efter Upptech gick jag, Linnea, Anna och Johanna till Chili Thai, eftersom vi var för lata för att gå tillbaka till skolan :)
Väl därifrån skulle vi sedan ta oss till Kinnarps, bara ett problem!
Marianne Frisk (hon som har busskortet vi behövde) var inte i skolan!
Vi hade inget busskort då med andra ord.
Jennifer och Heidi ringde till Maggan och sa att vi inte kunde ta oss dit, och då sa hon att vi skulle ställa in.
Men såklart var det några typer som åkte upp på egen hand och då hade dom lektion, men hon kan ju inte ge oss frånvaro med tanke på att hon sa att det var inställt?! eller?!
Det vore ju inte mer än rätt, annars hade jag också försökt ta mig dit, hade fan sett fram emot att åka skridskor :)
Har ju faktiskt spelat bandy en gång i tiden :) hehe de ni!




 





På kvällen tränade jag uppe på kungsängskolan.
Vi delades upp så backarna började med att springa 40 minuter och forward+centrar fick börja inne.
Väl när vi var ute och sprang, så siktade vi på Ekhagens centrum. Ungefär en busshållplats bort så hittade vi en mobil liggandes på gatan(?!)
Lisa bestämde sig för att vi skulle ringa till tjejens mamma ( varför vi antog att det var en tjej var för att det satt kitty klistermärken på mobilen och det hängde ett kitty mobilsmycke på!!!) :P haha
Efter ett tag med vägförklaringar och bokstaveringar så sa mamma att dom skulle komma om 30 minuter.
30 minuter senare - ingen mamma syntes till!
30 minuter senare igen - ringde hon upp Lisa och sa att hon var i Värnamo (!?)
Sen då efter träningen dvs efter 8 så sa hon att dom skulle mötas på Jönköpings praktiska, eftersom det ligger inte så långt iifrån skolan.
Om hon dök upp där? Har jag ingen aning om.
För hennes dotter skull så hoppas jag dom var där.
Är så jävla surt att bli av med sin mobil!

Nu är det sena natten folk. Godnatt! /Sanne

Nu jävlar har jag pluggat!!!



Ikväll efter gossip girl skulle jag sätta mig ned och göra läxorna hade jag tänkt. Insåg då en redig tabbe jag gjort, jag hade tagit med mig fel bok hem :S fuckfuckfuck!! Rotade igenom hela rummet och hoppades att bokjävlen låg här nånstanns. Som tur var hittade jag den i hög med andra böcker och pappren :P

Så fick äntligen sätta mig ner och börja mitt pluggande :)  Gjorde först färdigt instuderingfrågorna till provet jag missade förra veckan (A), sen tog jag tag i läxan som är tills imorgon; Skriva en alkoholpolicy. Yes, vad duktig jag är, men vad innehåller en sån ??
Kollade i boken och hittade då ett exempel på en alkoholspolicy som jag gjorde om lite grann och slängde ihop till en egen :) inget fusk det, använde ju mina egna ord, mestadels (A) hehe.

Efter det hittade jag min gamla APU-läxa till svenskan och kollade om den var färdig, för i sånna fall hade jag ju lämnat in den. Men icke-sa-nicke var den färdig, så då gjorde jag den också :) Lärarna kommer ju undra vad som egentligen hänt under lovet. Bara öser in inlämningar. Kan tala om att jag äntligen har fått sova under typ hela lovet, för ovanlighetens skull!! haha :)



Nu är klockan mycket så sov gott snyggingar :) /Sanne

Helt otroligt!

Ja just det. Det tog mig hela 5 dagar innan jag tappade mobil jävlen :P Helt imponerad är jag! Tappade nog förra mobilen 4 ggr första dagen bara, så klantig som jag är :P hehe.

Idag är det söndag, vilket innebär Gossip girl klockan 19.00, så hej så länge  :)

Alla hjärtans dag

Ja, jag är väl inte percis den som firar denna dag med blommor och choklad, kanske påminer dom närmsta vännerna hur mycket dom betyder för en men nite mycket mer :) tyckte att det var värt att påminna er andra om att inte matriellisera er för mycket idag, vistt är de gulligt att få blommor och choklad utav sin älskling men det är ju inte det viktigaste här i världen! Att det finns någon där varje dag förutom idag, att man har delat upplevelser och minnen med personer man tycker om, sånt tycker jag är viktigt att tänka på idag, att kanske slänga iväg ett sms och påminna varandra om hur mycket den personen betyder för en. Det tycker jag är viktigt!   

Kan la nämna då, bara för att det är en så kärleksful dag och att dom närmsta i släkten redan vet, men min käre far ska gifta sig .. lika chockad som jag blev eller?! :P njaa, troligtvis inte säger du, men det tror jag ;D hehe Fick reda på det i torsdags men har igentligen inte fått säga något. Vilket jag tycker är lite jaa, sisodär!
Aja, jag bryr mig inte så mycket om vem som vet vad här då, är ju inte direkt jag som ska gifta mig! :D hahaha





Nehe, idag har jag dömt i Eksjö, lång resa men fick en trevlig domarkollega så det var bara trevligt :)
Hade så sjukt mycket gemensamt så tjötade om det mesta :) Även om inte jag dömde som en gud idag, så är jag nöjd med dagen :)


Ikväll har jag bestämt dejt med tv:n, en skål med dipp och uppskuren gurka och en mängd filmer och kanske melodifestivalen. Jag tror melodifestivalen kommer bli en riktigt stor flopp! Seriöst Carolin Ugglas till andra chansen och internationella juryns val!?!?!?!?!? :S pinsamt!!!

Kanske skriver senare :) annars ha en fortsatt bra dag! Puss/Sanne

 

Does your mother know

Ja då sitter man här igen :)
Kände att det var ett tag sen jag skrev något här!
Då har man sluppit vara i skolan på två dagar och jag ska la inte klaga.
Jag tycker man borde ha lov jämt ;D hahaha tänk om liksom!? :D




Ne, kan la berätta om min dag då.
Var och köpte kläder och bussbiljetter till göteborg!
kläderna jag inghandlade var inte fel asså, blev ett par jeansleggings från vila och en sommartröja på hm :) Yummie!!!!
Efter det blev det hästa, hoppade idag. Gick väl bra :) fick fart på den lilla tjockisen xD haha
När jag kom hem duschade jag, åt lite mat och sen satte jag mig här!


Flygande köttbulle? :O
HAHAHAHA :D




Ni ser jag har nämligen letat mobil nu dom senaste dagarna (rättare sagt började jag igår vid 22 tiden ungefär, hehe). Men i alla fall så har jag nu beställt mig en jävel :) blundade och pekade på en bara! Neeeeejdå, skojar bara :P haha
Valde en med stor omsorg! :) och med plånbokens tjocklek ;) hahah


Snygg va?! :D





Just det, sitter och lyssnar på Mamma Mia låtarna :)
Älskar den filmen och de låtarna asså!!! <3 /Sanne

Snö!?!






När solen tittar fram, fåglarna börjar kvittrar och våren är påväg då ska det ju inte komma snö!!
Va fan är det här!?
Så jävla surt, hatar sverige.
Ett så himla kallt land!
Ska fan flytta till thailand eller grekland,
något varmt land ska det iaf vara!

Olycksfågel?!

Ja igår hände det mycket.
Skolan gick bra, sen efteråt gick allt åt helvete!
På bussen till stallet träffade jag Albin och Anna iofs, det var trevligt :)
Albin bjöd på äckligt godis ^^ mums!


I stallet, var min häst astjurig och så fort tränset kom fram så åkte ögonen igen på han ( han låtsas vara trött för att slippa bli riden, så värst osmart är han ju inte). Red med sara till och från ridhuset, gött med lite sällskap tänkte jag men hästen min ville stajla lite och körde ner huvet och skuttade till på en grusad uppförsbacke. Fan va najs asså, har värsta blåmärkerna och rivmärken på höften och rumpan! :(
Påväg till bussen så körde nästan en bil på mig, fan backspeglen snuddade till armen :S och så var dessutom bussen 20 minuter försenad. Så väl på bussen blängde jag på busschafören men sa inget till han - fan heller att jag ska vara trevlig när han är 20 minuter försenad! Jävla JLT!!!!


Kom försent till träningen på grund av förseningen, kul!
Träningen gick åt helvete den med. Skotten flög åt fel håll och passningarna kom inte ens fram.


Var så jävla trött när jag kom hem, så jag somnade utan att ställa klockan.
Så idag på morgonen vaknade jag av ett sms efter 9.
Kom till skolan vid halv 10 typ, bra start på dagen?! :/

Så det senaste dygnet har varit väldigt frustrerande så att säga!

BD-gymet

YES, ni hörde rätt, bäckadal har ett eget gym :) det stog ju färdigt i julas typ (?) inte helt fel det ;)


Vi var där idag med skolan och provade på, dom hade ett väldigt speciellt utbud på maskiner må jag säga, men jag ska väl inte klaga. Det kostar 20 kr/termin och då får man träna på måndagar eller onsdagar. Såå, jag och linnea funderade stark på att köra varje måndag efter skolan. Skulle ju inte vara helt fel nu till sommarn ;) haha




Gillar du skumtomtar?

Äsch, who give a fuck?! :D Inte jag iaf! haha 
LÄS INLÄGGET ISTÄLLET :D



Match på schemat idag.
Klockan 10 gav vi oss iväg från Huskvarna till Ljungby. Vi kom dit nån timme innan matchstart vilket var rätt så skönt. Men liksom vad skulle vi göra i en timme?
Aja, vi åt lite frukt och bytte om till utekläder. Efter en inte lång uppvärmning ute klev vi ut på planen.
Den var väldigt kort vilket kändes lite konstigt eftersom man inte var van vid en sådan plan.
Men uppvärmningen blev bra och de flesta såg taggade ut för match.


Efter 4 sekunder in i matchen gör vi första målet, tack vare Elin :)
Men dom reducerade rätt så fort, redan efter 25 sekunder.
Perioden slutade 2-1 till Ljungby.

Andra perioden vill jag knappt prata om.. den var hemsk. Vi stressade upp oss själva och sprang runt som yra höns. Målen var ju inte så illa om du nu trodde det. Men har för mig att efter andra stod det 3-1 (?)

Tredje perioden var i princip som den andra till början. Fast vi fick stundtals tag i vårat spel. Men fick både en utvisning med oss och mot oss.. Jag fick spela i powerplayet, vilket jag inte gjort på typ 2 år :S så jag gjorde som alla andra, sprang runt som en yr höna. Hade fan ingen koll alls!!
När det var 6 minuter kvar gjorde Elvina ett mål, vilket lite fick igång våran vilja att vinna matchen. Vi hade några bra skott, och även om deras målvakt bara lämnade returer så fick vi aldrig chansen att försöka slå till bollen igen.



Slutresultatet blev 4-2 till Ljungby.
Jag undrar fortfarande över vart dom lärde sig spela innebandy, vet inte hur många gånger jag fick en klubba i ryggen framför vårat mål, eller hur många gånger dom sköt och tog ner bollen i midjehöjd, eller hur man får för sig att springa in i målgården bakom målvakten och försöker ta bollen (?????) asså, lägg av, va fan är det innebandy vi spelar eller?(!)



Så som jag upprepade mig själv många gånger under matchen; Jag önskar att det här var NHL, för just nu har jag bara lust att klippa till någon!

och med dom orden avslutar jag mitt inlägg. Au revoir/Sanne :x

RSS 2.0