Allergi?

Är så less på att näsan rinner som värsta floden. Är täppt i näsan, har huvudvärk, nyser konstant och halsen kliar som in i :( är less på att känna mig sjuk, är fan jobbigt att sitta hemma och inte göra ett piss :( Vill ut och springa och komma iform. Men det ända jag var kapabel till idag var en promenad, men näsan rann som bara den och jag nös hela tiden. Yes, såhär roligt är det att vara pollen allergiker! Det som gör det ännu värre är att det kom för 2 år sen, innan dess var jag frisk som en nötkärna så här års :( Är fan surt att först tåla något och sen bli allergisk! Har blivit så med mycket känns det som, först damm och morötter, sen cashewnötter samt pistagenötter och nu pollen! Vad kommer härnäst? Kommer troligtvis ta efter min mamma helt och bli mjölkallergiker och inte kunna äta frukter förutom banan :(  Ibland önskar man att vissa gener hade man gärna sluppit!


Aja, har varit hemma hela veckan från skolan pga av huvudvärken och det där som jag nämnde tidigare.
Är lite less på att bara sitta hemma och tycka synd om mig själv :( vill aktivera mig och ha något att göra eller åtminstonde ha någon att prata med :(
Kan la vara glad över att våren verkar ha kommit, äntligen! Solen skiner och pollen sprider sig överallt från allla träd och buskar! Jippie!!!




Ne men nu ska jag ta och däcka framför tv:n med en filt och tycka synd om mig lite till. Får passa på när tillfällerna dyker upp, haha :)
Pusshej /Sanne


Lång helg är äntligen slut

Helgens dömmande har verkligen tärt på mig. Har slarvat med både mat och sömn hela helgen, inte bra det!
Men har dömt toalt 16 matcher tror jag att jag kom fram till, därav har det bestått mestadels av p14 matcher. Dömde även f14 finalen, vilken var rätt så lugn och ett bra sätt att avsluta helgen på :)
Kan säga att utav de mest roligaste och tråkigaste sakerna hände under just två p14 matcher.

  • Det roligaste var när Rottnes p16 lag hejjade på deras p14 lag och varje gång jag gick förbi det hörnet där killarna stog fick jag alltid en busvissling :D haha och om inte det var nog så efter matchen började alla killarna ropa "domarn dansa, vi vill se, domarn dansa, vi vill se" och tråkigt nog dansade jag inte, även om det var frestande. Men ville visa lite hyffs ;D haha

  • Det tråkigtaste som hände var på söndagen under en p14 match, då jag dömde ett mål som jag tyckte inte att det var något speciellt med. Men tydligen visade det sig att killen som gjorde målet hade "sparkat in den" enligt värnamo. Så direkt efter att jag blåste att det var mål kom 3 värnamo killar och flög på mig och frågade varför jag godkände målet eftersom det var en spark osv. Det jag tyckte var jobbigast var att jag inte hade sett att han ens hade rört den med foten, jag hade ju bara fokuserat på målet och inte det som hände framför, så jag var ju helt chockad över att killarna flög på mig när jag bara trodde att jag blåste ett helt vanligt mål. Men tränarn var förbannad på mig och kallade mig för en skandal, vilket självklart sårade att höra!

 Han kanske inte förstår att det inte är världens lättaste att döma och speciellt inte när man är tjej, för det har jag märkt under den senaste säsongen att alla klagar framförallt på tjejer när dom tar vissa beslut. Det har även min bror hört från folk på läktarn som säger  "omen den där tjejen har ju inte här o göra" och att jag inte kan döma för att jag är tjej! Asså jag gillar att döma och det är riktigt roligt när det väl går bra, men med alla jävla påhopp från idiotiska tränare som verkligen inte har någon jävla respekt för någon annan än sig själva kan ju dra åt helvete!



Jaja, nu kanske jag ska prata om något trevligare :) kan säga att jag och min bror var ute och gick igår kväll, vet inte riktigt hur vi gick men vet att vi gick mot rosenlund och hamnade uppe på öxnehaga och sedan gick vi förbi a6 på vägen hem :) men det var en trevlig runda och ett härligt och långt samtal syskon imellan ;) haha 
Är ju tur att jag har min bror :) även om han har sina brister och jag har mina, så kommer vi väldigt bra överens.
Har ju inte alltid varit så, men på senaste har jag märkt att vi har mycket gemensamt bara det att vi är dåliga på att prata ut om det. Men igår hade vi så mycket "seriöst" att prata om så att tillslut  insåg vi hur lika vi faktistk är och att vi förstorar upp saker och gör det mer seröst än vad det egentligen är :P  Men ja, jag älskar min bror, han finns alltid där och jag vet att han alltid kommer att finnas där oavsett vad :) <3


Klantigt gjort av mig

De flesta som känner mig vet att jag drabbas väldigt ofta utav något som heter otur! Som ni kan gissa har jag råkat ut för det igen. Igår på träningen så klev jag på Elins klubba och gled iväg med vänsterfoten och satte då ner högerfoten i golvet som ren reflex. Men såklart så fortsätter ju kroppen i en riktning framåt men inte högerfoten, så jag vrider till hela höger foten och känner hur hela vristen ömmar. Självfallet fanns det ju inga lindor kvar så Jessica fick sitta och trycka på vristen så att det inte skulle svullna upp. Men är det inte typiskt att en sån här sak ska hända 2 dagar innan jag ska döma en 3 dagars cup! Usch. är ju så himla surt att sånt här alltid ska drabba mig!
Nu kommer jag ju kunna döma ( skiter i om det gör ont eller inte, jag tänker inte stå över iaf) , är ju bara att bita ihop. För jag vet att det kommer kännas ibland eftersom nerverna är inte fullt som dom ska direkt!

(Bild från i höstas då jag stukade högra foten, som tur är blev det inte så allvarligt den här gången)



Imorgon börjar Fairplay Cup i Jönköping och jag har laddat upp med mat för hela helgen tidigare idag när jag tog en sväng förbi Maxi :D Jag slutar vid halv 4 imorgon och Anna kommer vid 4 så det blir perfekt tajming. Vi ska nämligen vara i idrottshuset för lite information vid 5 och ska sedan infinna oss på Kålgårdshallen hela kvällen, iaf fram till 9 skule jag la tro. På lördagen har jag totalt 8 matcher fördelade från 9 på morgonen till 9 på kvällen, så det blir fullt upp den dagen. Söndagen blir det troligtvis 3 matcher sammanlagt, därav en finalmatch :) Är hel taggad speciellt nu när jag har fått min nya domartröja :) har ju varit grå och tråkig hela vinter men har äntligen skaffat mig en gul tröja :) Var den sista tröjan i strl S som Puma hade kvar på lagret. Puma ska ju nämligen sluta sponsra Smålands innebandy förbund, så jag hade turen nog att få tag på en tröja. Fick den dessutom för halva priset, :) vilket klipp asså!


Härliga minnen! Jag och Anna = "coola gänget"  ;) hahaha
Inte undra på att det inte gick så bra i våran serie det året ;D



Kan även nämna att igår fick jag min teoribok till körkortet. Det ända som förvånade mig var det att det var inte en bok jag fick, utan ett dataspel, typ :P, haha. "Bonniers trafikskola 2009" heter det och jag ser fram emot att leka med den här saken :) Fick även en biobiljett eftersom pappa hade beställt den via internet. Så om nån känner för bio nångång så kan jag ställa upp och följa med, haha.



 
Godnatt! Pusshej / Sanne


 


Promenad

Idag efter skolan ska jag och Anna ge oss ut och gå, typ runt munksjön eller nått sånt :) Är ju ändå fint väder så är ju inte helt fel.
Vid 7 ska jag träffa Lotten och ev Karin och Malin i Huskvarna. Ska bli skönt med lite träning :)

 

Lagt upp bilder

Har lagt upp bilder från Linneas 18 års fest längre ner i bloggen.
Finns under rubriken Centrum 


You make it real for me

There's so much craziness
Surrounding me
There's so much going on
It gets hard to breathe
When all my faith has gone
You bring it back to me
You make it real for me






Igår var jag hos Adam och kollade på film.
Jag valde att vi skulle se The Grudge. Han var fan livrädd  under hela filmen, stackarn! Men jag var ju där och skyddade honom ^^, haha. Efteråt låg vi mestadels och pratade om allt mellan himmel och jord, eller rättare sagt så var det nog bara jag som pratade (A) hehe.
Fick dessutom låna ett par mjukisbyxor utav Adam, eller han trodde att det var ett par mjukisbyxor. Visade sig vara hans morsas underställ :D haha jag är visst inte ensam om att vara vimsig!
Men ett bra tag efter att sista bussen hade gått skulle gentlemannen köra hem mig och när jag öppnade dörren möttes jag av värsta snöovädret :O så jävla fucking hemskt! Det ska vara vår, inte ännu mera snö!!!!


Det roliga var ju att jag sa att jag ville ha sovmorgon till 11 ungefär, och det kan man säga att jag fick :P råkade nämligen försova mig till halv 11, oops! :P men jag gick till skolan och hann iaf vara med på idrotten :) haha.
Resten utav dagen har jag varit i stallet. Hade hopplektion för Eva och det gick faktiskt riktigt bra, han var lite seg men när man väl ville få fart på honom så gick det jävligt fort  :D


Det är riktigt synd att jag bara ska ha kvar han i 2 månader till. Tiden har gått så otroligt fort, tänk er att det är 7 månader sen det anlände en tjock liten brun häst i mitt liv som jag skulle ha hand om under 9 långa månader! Helt sjukt va tiden går fort asså. Han blir ju dessutom bara sötare och sötare för varje dag som går, så det kommer bli jobbigare än jag trodde att lämna tillbaka honom :( 
Kunde verkligen se det på honom idag att han var liksom nöjd, han verkade så lycklig! Han stog där och åt på sitt hö medans jag gjorde iordning honom efter ridningen, han tittade på mig ibland för att se vad jag gjorde men sen vände han sig bort och fortsatte med sitt hö. Det var så att vi förstog varandra på något sätt: att om du sköter ditt så sköter jag mitt. Så jag känner verkligen att all tid och alla pengar jag lagt på honom har helt klart varit värt det! Att få känna den där känslan är fan i mej bland den bästa känslan i världen:  Lycka!



Inget o göra

Gårkvällen var riktigt rolig :) tog bussen upp till gränna med hela gänget, väl i gränna så gick vi först och köpte något gott till senare, sedan gick vi och köpte pizza på något otrevligt ställe som vi tog med oss hem till Lotten :P haha. Efter pizzan så bänkade vi oss framför tv:n öppnade en öl/cider och chipspåsen för då började hockeyn, HV -Frölunda.


Ni som såg den matchen kan ju bara hålla med om att det var mål, även fast dom förnekar att dom gjorde fel!
Men matchen slutade 2-1 till Frölunda. Riktigt dåligt spelat utav HV, men vilken tur att jag inte är ett riktigt HVfan då ;D haha

Efter matchen degade vi lite hos Lotten innan vi gick till Amalias, där tog vi några öl innan vi fortsatte in till stora staden.Tyvärr hängde inte Lotten med :( men jag förstår henne, surt att bara åka in och vända i princip.
Väl i Jönköping gick vi först till O'learys se till Centrum där jag träffade Adam som påstog att han inte var full (vilket han var :P haha) efter en stund gick jag och Anna bort till Waffis för att hälsa på våra bröder. Annas bror är fan minst lika galen som henne :P haha

Väl efter det gick vi till centrum igen och fortsatte sen hem till mig, där hämtade vi Annas saker och tog det lugnt tills hennes buss skulle gå. Kan väl säga att kvällen tog slut där.



Idag har jag tagit det lugnt, var uppe tidigt i stallet med pappa. Gick sedan till Chili Thai där vi käkade buffe med hela tjocka släkten :)
Sen dess har jag suttit hemma helt själv, alla skulle till Carl och hjälpa han bygga om hos sig. Så jag börjar bli rätt så rastlös och tror att jag ska gå en runda, visst det är rätt så mörkt ute men jag tänker inte sitta här och glo längre :P

Pusshej / Sanne

Se upp i backen

Ikväll har jag övningskört. Gick lite sådär i början: växlade lite fel, gasade lite för mycket, och sånt där trams :P
Men sen gick det mycket bättre :) det var ett bra tag sen jag körde så var väl lite nerver som hade stor roll i hur jag körde i början :P jag har fortfarande en hel del att öva på, fick äntligen hyffsat bra tag i backningen och även parkering idag kan jag väl tillägga! Känns helt sjukt att det är 4 månader kvar innan jag fyller 18 :O tiden har gått så otroligt fort! Nyss fyllde man fan 16 och söp sig full på Hansons loge :P hahaha men  tänk er att se mig ute på krogen eller se mig köra bil!! (inte samma kväll då :P haha)



Har även beställt körböcker nu så ska sitta och plugga så ofta jag kan!
Jag tänker fixa mitt körkort så fortast som möjligt efter att jag fyllt 18, tänker inte göra som min bror och vänta i över ett år.
Ne sånt där orkar jag inte med. Här är det snabba puckar som gäller ;)




okej jag ljög väl lite

Det blev inget jobb sökande tidigare idag som jag skrev. Glömde bort att när jag väl hade skrivit klart så var klockan lite väl mycket, så jag hann inte gå ut och leta jobb. Aja, imon lovar jag att jag lär hinna däremot. För min mamma ska ta stallet åt mig, så jag har till halv 8 och leta jobb :) så då borde jag ju hinna! Sen så gav jag mig aldrig ut och sprang :( men jag var ute och gick faktiskt, så jag satt ju inte bara hemma och glodde på tv :) så lite bra var det ju ändå.


Imorgon är det storkök igen, vilket suger jävligt mycket! Finns inget värre än den där läraren som är helt lost och säger fel namn till mig och ibland till anna. Han har kallat mig både för Sanna och Linn ??!! och Anna för Anne.. Ne sånt kan man ju inte acceptera! :P Men är helt enkelt trött på skiten. Inte roligt att gå till skolan när det inte är roligt i skolan. Våran lärare har gnällt på oss varje dag som vi har haft honom, även då allt är hans fel!? Men det verkar som att inget vi gör blir rätt, eller är på hans vis eller någonting annat, nått fel är det ju tydligen!?

Aja, ska gå till skolan imon, så jag tänker inte skolka om det var det ni nu trodde, men jag kommer inte vara snäll mot Anders om inte han är snäll mot mig, thats it!



Gå och lägg er, bolibompa var slut för länge sen ;D PUSSHEJ

Ute och letar jobb

Yes, du hörde rätt. Jag ska strax ge mig ut och dela ut lite cv:n på olika ställen. Sen vid 16.20 går min buss upp till stallet, måste rida idag eftersom jag pluggade igår och hann då inte rida. Har ju tur med vädret idag iaf :) vilket är positivt, vill ju inte bli sjuk pga all blåst. Efter stallet blir det ut och springa, för jag känner att jag börjar komma efter med träningen. Måste ju iaf försöka nå mina mål till sommarn-09 ;D



Hejsvejs / Sanne

Sanningens ord

Vissa människor tar andan ur oss. Vi kan inte välja ut dem, välja bort dem eller på något sätt påverka det. Det bara är så, förutbestämt, inget att göra åt.






Ingen träning här heller

Ne jag är alltför trött för det där idag, är överlycklig att jag lyckades ta mig upp ur soffan tidigare. Är helt totalt slut efter helgen. Alla tidiga mornar och sena kvällar har satt sina spår.
Hade ju tänk vara duktig och ge mig ut och springa ikväll men som inte blev av. Har kollat på tv istället, fick träna ögonlocken istället som jag har börjat med. Fick lite tips utav Albin hur man gör :D hahaha




Nee om man ska duscha lite kanske :)
Hej svejs!  / :x

Centrum

Igår firade jag och några härliga brudar en helt underbar tjej vid namn Linneas 18 års dag. Kvällen började hos Linnea med lite god mat, presentöppning och singstar i mängder :)

Men vid kvart i 11 var vi tvungna att ta bussen ner till stan och fortsätta festandet någon annanstanns.
Blev skjuts på epa traktorn till bussen och sen en sjuhelvetes resa till juneporten.
Väl där bestämde vi oss för att ta oss in på centrum, så även om varken jag eller Lotten hade åldern inne så hamnade vi helt plötsligt inne på centrum. Säger inte hur eller något sånt, det är min och lottens lilla secret ;)

Väl inne på centrum hade jag hur jävla roligt som helst. Träffade sjukt mycket folk som jag känner och folk jag inte sätt på riktigt länge. Träffade några från laget och nån klasskompis hit och dit, kändes bra att även jag för en gångs skull kände igen lite människor :)
Fick även träffa lilla adam som jag inte sett sedan innan jul pga hans lilla tripp ner till thailand på 2 månader.
Enligt mig tycker jag att när vi träffades där var helt overkligt, vad var oddsen?! Men aja fick en riktigt lång kram och även  danssällskap för resten av kvällen ;) Puss på dig!

Dessvärre kom jag hem lite efter 2, slocknade vid halv 3 ungefär, gick sedan upp vid halv 7.
Var uppe i stallet, fodra och slängde ut hästarna, sen när jag kom hem slocknade jag på två röda. Sen var jag borta tills jag vaknade av ett sms från adam, men kommer inte ihåg om jag läste det för jag somnade lika fort som jag vaknade :P haha

Gick väl upp vid 12 och sen efter det har väl inte dagen varit så intressant, mest det vanliga!

    



 

Såg på melodifestivalen ikväll med, blev helt chockad när Malena vann :O jag kan bara säga att jag gjorde mitt bästa och ringde och röstade på EMD 2 gånger. Men inte hjälpte det :(
Aja, hellre operadivan än af ugglas kan jag säga.
Men aja nu ska jag pysa till sängs, eller iaf efter att jag sett färdigt på Sin City :)

Godnatt småttingar / Pusspuss Sanne

Linnea 18 år imorgon :)

Imorgon fyller denna snyggingen 18 :) + hennes tvillingbror förstås.
Så ett riktigt stort grattis  på dig gumman <3
Du är allt speciell och jag är glad över att ha dig som vän, du förgyller ens dagar :)
Imorgon kommer vi göra oförglömlig för dig :)
Pusspuss <3<3<3<3


Dance inside



You don't have to move
You don't have to speak
Lips for biting

You're staring me down
A glance makes me weak
Eyes full striking

Now I'm twisted up
When I'm twisted with you


Lite tom för tillfället


Känner mig lite tom för tillfället.
Vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur jag ska formulera mig :/
Är en hel del som snurrar i huvudet. Funderar på hur det gick på provet idag? undrar om jag gjorde rätt val i att hyra den där feta självgoda hästsaten som vägrar ändra på sig? hur ska jag göra med innebandyn nästa år, ska jag byta klubb eller fortsätta gräva mitt egna hål i huskvarna?.Undrar om jag ska börja med en sträng diet för att få lite snabbare resultat? skulle jag gett mig ut och sprungit istället för att sitta här? Ja det där var väll knappt en tiondel utav allt som rör sig i mitt huvud.

 Ja, kan la inte säga mer än att det är fan i mig inte lätt alltid. Så mycket ansvar, så många krav, så mycket man ska hinna med! Känner det ibland, som idag, att pressen blir för stor, man orkar inte lägga mer energi på det man gör. Jag tjurar oftast ihop, drar mig undan och när det lugnat ner sig tar jag en ordentlig tankeställare på vad som just hänt!

Ensam är ju stark sägs det ju, men jag tycker att alla borde
 ha någon att kunna vända sig till då och då.
Ne om jag ska ta med mig dom här tankarna in i
duschen istället, eftersom jag luktar apa sen efter stallet.

Hejsvejs!  :x

En obekväm sanning



Tittar på film på naturvetenskapen.
An inconvenient truth av Al Gore
Ni som inte har sett den här, kan jag rekomendera att ni gör.
Såg bara 10 minuter utav filmen innan jag var tvungen att fylla i en enkät om skolan här på internet.
Men under dom 10 minuterna var jag helt fänglsad över hur vi egentligen lever och hur vi påverkar vår miljö, det är helt sinnesjukt hur vi förstör vår jord. Men vi lyckas alltid hitta någon annan att skylla på.
Skärp er och ta tag i det, du kan bara påverka dig själv och dina egna beslut!

Matilda

Idag har jag varit med Matilda, vi gick först lite på stan, jag gick runt och delade ut mitt cv lite överallt medans Matilda letade träningsstrumpor till morgondagen :P Vid 5 hade jag utvecklingssamtal på skolan och vi begav oss dit med en chokladkaka i högsta hugg :D

Efteråt åkte vi ner till stan igen eftersom jag hade bestämt mig att jag skulle köpa mig en klänning till Linneas 18 års fest på fredag :) Hittade en blå silkeslen klänning på gina :) otroligt läcker må jag säga! :D
Tyvärr fanns den inte kvar i min storlek, men jag fick kompromissa och tog en storlek större, även om jag inte är riktigt nöjd med passformen så whatta fuck :D det är bara en klänning.
Hellre att jag får på mig den än att jag får upptryckta bröst, eller hur Matilda :D hahhaha

Väl hemma hos mig tyckte vi att en kladdkaka skulle inte sitta fel, så efter lite mat så högg vi in på våran mjölkchoklad-kladdkaka :)
Riktigt god, den lyckades vi utmärkt med!

Så efter en liten promenad för att smälta all mat så tycker jag att det är dags för sängen, ska plugga lite engelska med inför provet imon.



Godnatt och sov så gott :) /Sanne

Limousine och skumpa

Avslutar kvällen med en liten glidarsväng i nya bilen :)





Farfar sätter posen ;)

Derby mot Östra

Började dagen med att åka upp till stallet. Tänkte rida ut en runda men stackarn fick styltor så fort man kom i kontakt med den nyfallna snön :( blev lite trav sen red vi hem igen.

Klockan 16.00 var det samling i idrottshuset en timme innan matchstart.
JIKs herrjuniorer spelade match innan oss som drog över tiden med 10 minuter, så vi fick 20 minuter på oss att värma upp. Under hela matchen hade vi övertaget och var helt enkelt det bättre laget. Jag fick iväg 2 bra bollar på målet men deras målvakt var rena rama muren. Hon är ju även klassad som en utav dom bästa i div 2 ( dom hade bänkat deras vanliga målvakt och lånat in en bättre målvakt) och det märktes må jag säga. Nu överdriver jag inte men om dom hade haft orginal målvakten så hade vi vunnit matchen med typ 5-0. Men nu slutade matchen otroligt nog 0-0, vilket jag tycker är skit irriterande! Ännu än gång slutade det med ett orättvist resultat.

Fick beröm utav en östra tränare som sa: "Bra krigat men du skulle ha vart domare så man fick se lite mål!"
så helt kass var jag ju inte :D haha


"Gula skor"



"Nr.16"



Kan säga att jag avslutar denna säsongen med 1 poäng :(
Har försämrat mig sen förra året, inte jätte mycket.
Hade nämligen 2 poäng förra säsongen :P haha



Ibland möts man av folk som förvånar en

Idag vaknade jag upp hos mamma. Blev rätt så sent igår så valde att sova över där. Allt var väl bra, bara det att kattjäklen väckte mig vid 7 av att springa runt och runt, upp och ner, fram och tillbaka i hela rummet :P haha ingen sömn för den stackarn :)

Sedan bar det av till Norrahammar och döma med Anna. Våran sista seriematch för denna säsongen. Kunde ju inte slutat bättre. Jag råkaden svära åt en spelare och Anna ja.. hon var inte riktigt med i spelet så att säga jämt och ständigt ;) Men det var ett bra slut på det hela :D haha inga sura miner efter åtminstonde!


Efter matchen följde Anna med mig hem som sedan följdes av ett besök i stallet. Fick reda på att far slarvade igår och glömde bort att han skulle ta hästen så att jag kunde plugga till mitt prov. Bra, min häst har inte fått någon mat på ett dygn och stog i en smuttsig box :( fick riktigt dåligt samvete, som om att allt var mitt fel även fast pappa erbjöd sig att ta det så är det ju ändå mitt ansvar. Ja, det var ingen bra känsla precis och jag kan bara tänka mig över hur dom i stallet tar det här. Är ju inte första gången så att säga :/



Aja, när vi väl var färdiga så märkte vi att bussen vi skulle ta gick om typ 2 minuter. Vilket betyder att vi missade bussen och bussen därefter gick först om en timme och ingen kunde eller ville hämta oss. Så vi började gå hemåt då jag helt plötsligt fick en riktigt bra idé. Varför inte försöka lifta hem ?! :D haha
Anna gick desperat och höll ut handen men det enda responset vi fick var en tutning. Så då slängde jag upp min arm och woops, en bil stannade till direkt :O Jag små sprang fram till bilen, dom öppnade dörren, Anna flyger fram och frågar om dom ska till stan, tydligen så skulle dom det och frågade om vi ville ha skjuts. Vi hoppade in och jag förklarade att vi hade missat bussen och han sa att han inte ville låta oss gå i snön för han visste tydligen hur surt det är när man missar bussen och kunde inte bara åka förbi oss :D haha
Det visade sig att kvinnans dotter är tydligen bästa i sverige på tävlingscykling på damsidan :) haha riktigt coolt ju ^^ fick lift av en kändis förälder, typ! ;D

Efter att dom släppt av oss vid resecentrum kom vi bara några få meter innan vi började asgarva. Va fan gjorde vi egentligen?! okej, vi var hemma på 20 minuter istället för 1 timme, men ändå! Trodde aldrig att jag skulle göra något sånt :) men vi hade tur att dom var riktigt trevliga och frågade en hel del om oss och höll en konversation uppe under hela resan (: Riktigt trevligt folk med andra ord!





Melodifestivalen kan ju dra åt '''''''''!!!!!!!!!! Seriöst, af ugglas då eller?! ne svenska folket jag vet inte längre vad jag ska tycka om er, nått skruvat är det ju med er iaf.
Säger bara en sak, att nästa lördag kan ni räkna med att jag kommer att lägga minst 10 röster EMD så att lite bra musik uppskattas oxå!


Nu ska jag sova, upp tidigt till stallet imon hade jag planer på.
Kan påminna er som inte redan visste att imorgon, klockan 17.00 i idrottshuset, spelas min sista match för denna säsongen. Kom gärna och titta vettja :)  Nattinatt / Sanne


Historia prov

Jaha, då gjorde jag mitt fruktade historia prov och som jag visste så gick det åt helvete :P
Satt mig ner och fick provet, läste överskriften till första frågan "1800-talet i Sverige" och bara -men det här stog ju inte med på instuderingsfrågorna :S. Då var det här provet kört!
Det visade sig att vi hade fått två pappren med instuderingsfrågor men jag hade bara fått det ena, gud va bra!!! :/

Det som jag väl hade läst på om kändes det som att jag kunde hyffsat bra iaf :)
Fick även reda på att jag fick MVG på min förra inlämningsuppgift om heliga Birgitta :O
Helt chockad blev jag när jag fick reda på det. Jag MVG i historia?!  neeee...
Lär nog bli stämplad som historia nörd nu, men om det hjälper kan jag säga er att jag ligger efter med den andra inlämningsuppgiften med ungefär 5 veckor :P så historia är nog inte mitt favorit ämne i alla fall så att säga :P hehe



Om en timme är det träning och sen efter träningen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :P kanske åka och hälsa på mamma :) kanske fortsätta där jag slutade igår med pilatesbollen :P
Hade tänkt bemästra den där satans bollen. Rullar ju alltid åt fel håll :D eller så är det nog jag som gör det?! hmm. aja, ikväll blir det upp till bevis ;)

Ledig idag :)

Jag vet att jag borde ha gått upp tidigare,
men när man har sovmorgon borde man även få använda den :P

Lite kort och gott om man jag ska göra dom närmsta timmarna:



Först ska jag ska till ica och köpa schampoo och balsam och fylla på mitt busskort.
sen efter det ska jag till stallet och rida på min häst :)


så här snygg blev han igår efter att jag fixade manen på honom :)
imorgon ska han klippas och bli ännu snyggare!
/Sanne

Baddag

Idag hade vi bad på idrotten :P
kan säga det att det var nervigt att veta att man ska springa runt i ett badhus vit som ett lakan och helt ovältränad ..
men när man sen väl tänkte efter, vem är inte blek under vintern och vem är inte i sin bästa form?!?! :)

Det var riktigt kul att goofa runt och plaska i vattnet igen. Var länge sen jag var på rosenlund, rättare sagt i ett badhus över huvudtaget! Fast dagens roligaste var nog ändå Linnea :)
Starta vattenkrig med några 11 åringar är la ändå inte så himla moget :D hahaha eller va säger du Linnea?! ;D;D;D



Har varit riktigt seg efter badet och känner nu att min säng ser väldigt lockande ut härifrån.
Får ta och tacka för mig och sov lugnt inatt :)
Pusshej / Sanne

ps. är ledig imon, hur härligt är inte det ;D

EMD - Baby goodbye

Kan inte sluta att nynna  på låten.
Den har helt enkelt fastnat i mitt huvud.
Så jag tänkte att även ni kan få nynna på den här dagarna långa :)
Varsågoda och njut!


 

 

Mörkt hår igen

Tog mig friheten igår att färga om mitt hår. Använde mig av en färg jag haft rätt så länge men som jag aldrig riktigt vågat använda har tyckt att den har varit för mörk. Men bestämde mig igår att vara lite våghalsig och pröva mig på den :P

Blev inte så illa som jag hade trott faktiskt :)


Ni skulle ha hängt med till Stockholm :)

Det var himla roligt och otroligt nog väldigt intressant.

Visst, det var himla segt att behöva vara i skolan kvart i 7 och att sen hela vägen upp behöva höra alla byggkillar gapa i bussen. Men man fick sig några härliga skratt på bara vägen upp :)



Väl i Stockholm började vi i slottet och det var väldigt kallt där må jag säga. Våran guide var helt hyper, hon verkade helt exalterad över det hon hade att berätta om. Men även om hon var lite för mycket i större delen så var hon ändå rätt så roande, hon var lite tjäck och fick till några skämt ibland ;)


Under lunchen tänkte vi leta reda på ett matställe med flera olika restauranger med snabbmat fast där alla sitter genensamt från dom olika restaurangerna. Det var bara det att vi visste inte va det hette :P haha så vi fick helt enkelt fråga efter vägen efter att vi vimsat runt i 20 minuter :P helt fel ute var vi ju ändå inte. tog la 15 minuter att gå, haha. Det hette kungshallen som låg vi hötorget i centrala Stockholm. Det var faktiskt ett rätt så mysigt ställe och man kan gilla helt olika typer av mat fast även äta tillsammans :) Jag och Janina tog nån mexikansk mat och Jennifer tog typ kycklingkebab typ :P haha Men jag rekomenderar kunghallen starkt för er som ska besöka Stockholm :)



som ni ser så var Janina väldigt hungrig och tog det största dom hade :P haha

På eftermiddagen var våran grupp i Livsrustkammaren på slottet. Våran grupp var väldigt rolig så det var riktigt intressant att vara där för en del ställde sånna frågor man bara tänker men aldrig riktigt vågar fråga :P haha


Efter Livsrustkammaren så hade vi ledigtid i 2 1/2 timme tills bussen gick hem. Gick runt och lullade mestadels, provade kläder och solbrillor och lite annat. Tror vi var inne på H&M 4 gånger fast i olika butiker :P haha det är ju så sjukt stort!! 
Måste ändå erkänna att jag köpte faktiskt saker även fast jag sa att jag inte skulle göra det. Men det var inte mycket, var bara en t-shirt, ett linne, gummiband och ett gratulationskort som jag hade tänkt att ge till Adam när han kommer hem från thailand :P haha det var så klockrent så jag kunde inte bara låta bli :P haha

    
      

Avslutar med ytterligare en bild jag tog under dagen :) Puss


RSS 2.0