Filmtips!

Sitter i skolan. Har gastronomi fast är färdig sen en halvtimme  sen. Idag fick vi svara på 33 frågor om grundläggande hygienfrågor. Det suraste var ändå när jag var på fråga 32 så la hela internet ner och likaså word och allt, så allt stängdes ner. Och duktig som jag är så hann jag aldrig spara arbetet!!!! Så det var bara att försöka få igång internet igen och börja om från början... hade sån jävla lust att bryta av datan på mitten och sen dra hem.

Men ne... jag stannade kvar och började om från början. Så jävla surt!! Jag var verkligen inte glad över det, men som tur var så hade jag ju redan svarat på nästan alla frågor så det gick rätt så fort, men det var bortkastat med tid!  Hann som tur var att bli färdig innan maten (kl 17.00). Så ska la inte klaga alltför mycket! hehe.

Ne men till rubriken nu. Tidigare (innan johan, läraren, kom in och klagade) så kollade vi på en riktigt bra film; Never back down! Hann aldrig se slutet. Den är tydligen jätte gammal (enligt Albin) men den är från 2008, så om ni inte har sett den innan så kan ni passa på att se den. Det är en riktigt bra fighting film och så har killarna i filmen riktigt snygga kroppar ;) grrr!!!! huhu!

       

Om man ska dra hem istället, väntar nämligen på träingen ikväll, men den börjar först halv 8 såå... är ett tag kvar till dess! Så ska dra hem och chilla, får antagligen plugga lite svenska eller nått!

Bye bye!


Usch, är helt slut!

Verkar som att helgen tog hårdade än vad jag trodde! Inte nog med att inte gjorde ett piss häromdagen så slutade det med att när jag kom hem ifrån skolan idag så somnade jag i soffan och sov i cirka 3 timmar!!!!
Helt sanslöst att jag kan vara så trött! Skulle nog kunna sova bort flera dar i sträck om jag fick välja själv, hehe.


Hann som tur var göra lite nytta idag förutom att gå till skolan, vilket idag var den  tråkigaste måndagen hitills. I bartekniken hade vi läxförhör sen kollade på lite klipp på folk som flairade och en kille som blandade en massa drinkar. Samt på hälsa och livskunskapen hade vi enbart teori och gjorde en massa instuderingsfrågor... verkligen en tråkig dag!


Gammal bild, jag och bror målade av hans flickvän på bilen :)

Efter skolan tänkte jag möta upp Anna och Jonathan på stan men skulle bara kolla hur mycket pengar jag hade på mitt konto först. Slutade med att jag beställde ett Visa-kort också. Men tänkte att det kan vara bra att ha på Island i vår :) Men killen som hjälpte mig trodde nog att jag var helt normal,
- "asså vad är skillnaden mellan korten egentligen? den enda skillnaden jag kan se är bilden" haha :D (pratade om skillnaden mellan Mastercard och Visa, som ni säkert inte förstod)
 -"jo men det är typ ingen större skillnad. Så vilken bild skulle du vilja ha?"
 -"jag vill nog ha Visa-kortet då, den är mer färgglad! :)"

Hahaha undra vad han tänkte om mig efter det?!


Anna och Jonathan var roliga nog att dyka upp på banken och efteråt så tog vi en fika på Wienerkonditoriet, varav jag enbart köpte mig en juice eftersom jag duktigt nog har bestämt mig för att sluta med socker som i bakelser, godis, läsk, chips osv. Men de verkade inte klaga bakom deras flötiga bakelser ;) haha

Ne, men om man ska gå och lägga sig igen (usch, känns verkligen som att jag redan har sovit bort hela dagen!)
Godnatt folket!


Söndag

Nu har hela helgen seglat förbi. Har firat mamma som fyllde år igår och så har jag jobbat hela helgen!
Efter skolan i fredags åkte jag upp till A6 för att träffa min bror och Lennart för att köpa presenter till mamma.
När det var färdigt åkte jag ner till stan för att köpa en sista present innan jag åkte hem för att plugga och göra mig iordning för kvällens jobb.

Senare på kvällen så stog jag inne på Harrys i baren och jobbade brevid Oscar och Jossan :) Riktigt roligt hade vi genom att bland annat stoppa is innanför tröjorna! :D hahaha. Nivån var inte hög på vår humor, men det är den aldrig på Harrys!



På lördagen åkte jag hem till mamma för att fira henne men mormor och morfar. Vi började med att öppna alla presenter sen fick vi äta en skitgod smörgåstårta. Hann även se på Melodifestivalen innan jag var tvungen att åka till jobbet. Som tur var så gick Ola och Saalem al Fakir vidare till Finalen, vilka jag såklart hejade på!

Väl på jobbet så verkade de flesta glada över att se en, vilket är riktigt skönt. Har inte kännt av den känslan tidigare så det kan man se som framsteg för min del. Just denna kvällen fick jag prova på att vara i cocktailen - dvs sköta helrören inne på Sliver :) Fick gå runt och prata med folk som man kände samtidigt som Swedish Heat var där, så kan man säga att det var en jäkligt lyckad kväll. Fick ju betalt för att umgås med gästerna och lyssna på bra musik, inte kan man klaga då!









Helt vanlig dag i HR3int


DJSM

Hittade ett stycke från ett inlägg på Husqvarnas hemsida som jag vill lyfta fram lite extra: 


"Hela laget svarar för två riktigt bra perioder men jag vill framförallt lyfta fram Nettan som kommer in inför den andra perioden och gör det kanon. Samt Sanne Ljungquist som inte fick så mycket speltid i den första matchen men spelade hela den andra och gör det mycket bra."




Inte alltför illa att bli omnämnd på hemsidan, är ju tusentals som lär se det här nu ;) ...

Om ni vill läsa om hela Husqvarnas äventyr i DJSM Regionsslutspel i Göteborg så kan ni klicka här så kommer ni direkt till inlägget.


RSS 2.0