i'll pretend that your not real for me

Har hänt så mycket idag att jag vet inte vart jag ska börja. Började i alla fall dagen med att åka upp till a6 med Malin, Sara och Oscar och kollade på träningsskor och kläder. Efteråt så sprang jag in på jack & jones för att köpa en "sista-minuten" present till far. Blev två rätt så snygga tröjor som han verkade gilla stark!

Pappa ville firas rejält så vi gick och åt på Jungle thai, där vi åt en slags 3-rätters. Väldigt gott måste jag säga att det var!

Efteråt smet jag förbi harrys för att se om jag kunde byta bort mitt fredagspass eftersom jag ska ju till mjölby på cup lör-sön. Men men alla var uppsatta så lämnade en liten fin lapp om att jag var tvungen att sluta senast 2 iaf.

På vägen hem smet vi även förbi sir simons för att höra med dom om de kunde ändra schemat eftersom jag var uppsatt på lördagen. Men den hade de redan ändrat. Så nu ska jag jobba imon, torsdag och fredag lunch. Asgött ju! Fast är ju typ 3e gången de ändrade schemat den här veckan. men men.. Gick ifrån 2 till 3 och nu 4 pass den här veckan. Det är ju bra! :)

När jag kom hem gav jag mig ut på en 20 minuter löprunda igenom stan, alltid nått!
Så nu ligger jag här nyduschad, lite smått irriterad och sjuuuukt uttråkad!

Se en film? ja tack!

Natti natt!


Hipp hipp hurra hurra HURRA!!!!

Idag fyller min kära far 50 år! Vi sitter här i köket och diskuterar vart Miklagård ligger. Eftersom han fick ett brev ifrån Chatrine om att de skulle resa dit som hennes present till honom. Men tydligen så ligger Miklagård i Turkiet för er som inte redan visste det! Så nu har han fått i alla fall 1 present och en liten födelsedagssång :)

Imorgon ska jag bjuda med far på en löprunda tidigt på morgonen (ehm, vid 11 tiden ungefär) sen ska jag upp till a6 och fixa träningsoverall med malin och sara. Måste även in på rosen i huskvarna och fixa min klocka som har stannat. Fick den i studentpresent så tycker det är konstigt att den redan börjar strula. Aja, är säkert bara batteriet som är slut!

Ne nu ska jag somna till en film som jag blev tipsad om igår; date night. Så nu jävlar får den vara bra annars så vet jag vart tipsarens brevlåda bor, haha!

Nighty night! ;*

som jag hade dig förut

När man önskar att drömmar var verklighet!

Bland de bättre sakerna här i livet!

okej tänk dig in i fyllan sernariet
Jag går upp för trappan, ganska full fortfarande tänker på allt som man tänker på på fyllan
Plötsligt hör jag någon ropa mitt namn..
jag vänder mig lite yrigt om och tittar ner.
Då står en full Sanne med världens hundögon och ropar och ser ut att ska gråta vilken minut som helst
och folk runt om oss börjar backa. Men ditt ansiktuttryck. Seriöst. Jag hade kunnat betala för det. Dem hundögonen



världens gulligaste frallan :) <3


RSS 2.0