Äntligen lite sol

Idag tittade solen fram på nästan en hel veckas dystra och regninga väder.
Provade min nya bikini i solen :) brun såg jag ut att vara iaf :D haha.
Kommer bli gött nu i sommar när man är på stranden om man ser så brun ut utan ansträngning ;)
Men det var gött med lite sol idag, skönt med lite värme mot huden



Var även hos tandläkarn idag. Visade sig att jag hade fått ett hål :( så jobbigt!
Så ska dit igen 7 auguasti, aja är ju gratis så ska la inte klaga!
Annars såg det bra ut tyckte dom. Dock så rekomenderade dom att jag bara drack juice eller läsk 1 gång i månaden :S ehmm.. jucie dricker jag iofs aldrig, men läsk en gång i månaden?!

Träningen idag var jävla go idag. Spelade typ hela träningen, så vi kom in i spelet rätt så bra :)
Var 3 nya spelare som var och provade på från Linköping. De var ju duktiga, kanske inte överdrivet, men de kände varandra bra i spelet så matcherna gick bra. Känner att jag borde träna lite mer med klubban, synd att man inte hade ett stort rum man kunde så och latja lite, är nog vad jag hade behövt. Är så himla klumpig när jag blir trött så jag kanske ska börja träna på min kondition istället?

Men det var gött med lite sol idag, skönt med lite värme mot huden :)

Sommarlovets första dag

Sommarlov nu äntligen! Synd att första sommarlovsdagen börjar med regn, men det kan ju inte bli mycket sämre då framöver :) hehe. Så fort det har slutat regna ska jag åka hem till mamma, för det känns lite ensamt här i lägenheten när man är själv. Hemma hos mamma finns ju åtminstonde katterna som kan hålla mig sällskap :)

Igår, var det lite chill hemma hos mig :) Började med att käka lite, jag och anna kokade korv ^^ haha, sen fortsatte vi med ölspel osv :) mycket trevligt hade jag! Visst det gick lite överstyr när de flesta började bli fulla, men bortsett från det var det en utav de bättre kvällarna här :) tack för snacket igår Yngve, din flickvän kan vara glad över att ha en kille som dig!
Så tack för gårkvällen gott folk!




Idag har jag letat efter solbrillor på nätet eftersom mina gick sönder häromdagen :(
Hittade ett par exakt likadan fast svarta istället. Hade gärna köpt ett par likadana som tidigare, men kunde inte hitta några i samma färg tråkigt nog.
Men så fort jag har råd ska jag köpa de här snyggingarna på bilden nedanför.

Shopping beroende?!

Varför måste man alltid behöva köpa en massa saker när man inte har tillräckligt med pengar?
Själv är jag av ett stort behov av en ny bikini och strumpbyxor. Men samtidigt kan man ju inte låta bli att leta efter kläder, underkläder, bälten osv. Så utav alla saker man hittar, vad ska man egentligen köpa?! Liksom bikini får man aldrig för många av, men ändå nödvändigt med en uppdatering varje år. Strumpbyxor är snyggt, framförallt svarta då som jag är i behov av, men samtidigt klarar man sig ju utan. Underkläder är fräsch att köpa ny ibland, eller hur? Så därför är det svårt att bara välja en eller två saker att köpa. Eftersom jag ska ju till Öland över midsommar så måste jag ju ha pengar där att leva för också, vilket jag knappt har. Jaaa, det här är asså inte lätt!!
La undan en massa grejer idag iaf, så något får jag väl ta och köpa! hehe :)


MVG i Historia - de trodde jag aldrig!

Idag innan skolan gick jag, pappa och simon till Aqua och åt. Jag tyckte stället och maten var sådär, skulle nog aldrig frivilligt  gå dit igen.

Men väl i skolan så var det ju historia som gällde och vi var bara 7 pers. Vi delade in oss i grupper. Vi skulle nämligen ha ett litet test där vi hade en rad olika händelser som vi skulle skriva ner ett årtal eller århundrade till. Jag och Mickaela chansade hejvilt :D hahaha. Han blev lite orolig där när vi satt och chansade och sa att han fortfarande kunde ändra mitt betyg, eftersom det nu verkade som att jag inte kunde ett piss ^^ haha. Men trotts alla vilda gissningar så fick jag och Mickaela flest rätt :) 7 1/2 utav 16 frågor :P

Men hade lite betyg snack sen med Anders och han sa att han hade satt MVG på mig :D och jag som bara sattsade på att få godkänt i kursen! :) Men kan även påpeka att även om jag fick MVG så betyder inte det att jag har någon pejl på historia. Jag pluggade, skrev prov, glömde bort :) haha.

/ Sanne


Saknar min plutt <3

Usch idag är en sån där tråkig dag då det verkligen inte finns något att göra!
Ingen träning, ingen häst, inga kompisar! 

Önskar bara att min häst plutt kom tillbaka så kunde jag åka upp till honom idag och bara myst eller gett han en puss eller två :) Eller ge sig ut på en sväng i skogen, eller galoppera över en äng, varför inte ta en lång runda förbi prinsfors, eller ta sig ett skutt på banan?!
Jag saknar Ashen och han var bra på att muntra upp mig eller gjorde mig bara sällskap när det inte fanns något bättre att göra. Han var alltid så nyfiken på vad jag gjorde och skulle alltid vara med :) nöjdast var han om man lämnade boxen lite öppen så han kunde sticka ut huvudet så att han såg vad man höll på med :)
Det har inte funnits många hästar som har lyckats charma mig som han gjorde, är nästan så att han slår alla med hästlängder ;D hahaha.
Men snart ses vi igen :) väldigt snart!


    
   


Hej så länge / Sanne

Löpträning

Idag regnade det ju tyvärr, men som tur var slutade jag när det började regna så blev bara lite blöt på cykelturen hem. Annars så avr idrotten rolig idag, vi spelade beachvolleyboll och ja, de flesta var inte så värst bra på det, eller typ ingen var bra på det ^^ men det var bland de roligaste idrottslektionerna hitills :)


Hade träning med laget vid 18.00 utanför sporthallen. Skulle ju såklart ha löpträning och så fick vi välja på att springa 15 varv runt fotbollsplanen eller 10 runt fotbollsplanen och parkeringen. Ja vi valde 15 gånger runt fotbollsplanen eftersom det kändes lättare med kortare intervaller. Men efter bara 5 varv börjar mina knän vika sig (?) vilket kändes väldigt konstigt, så jag vilade ett varv och körde igång igen, men knäna vek sig ytterligare en gång, så vilade ytterligare ett varv efter det. Men sen efteråt så kändes det bra 2 1/2 varv... tills jag började bli redigt jävla illamående (tror det är mest en psykisk grej) så vilade 3 varv till, fast gjorde ju sit-ups och det för att hålla igång. Men tog mig samman till sista varvet där jag verkligen gav det mesta jag kunde prestera.
Så trotts att jag bara sprang 10 varv (och bara skyller ifrån mig) så är jag nöjd, för det känns som att det nu bara kan bli bättre och bättre iaf :)

Det lite jobbiga nu efteråt är att min träningsvärk i låren kom tillbaka en aning :P därav kramperna i låren när jag sprang ^^ haha men trotts det så ser jag sjukt fram emot träningen på torsdag. Fast jag vet att det den kommer vara minst lika jobbig som förra gången så är det riktigt skönt efteråt när jag vet att jag har gjort mitt bästa :)

Natti natt / Sanne

Kid Cudi Vs.Crookers - Day N' Nite

Haft denna låten i huvudet sen i fredags.
Blir alltid danssugen varje gång jag hör den!



Stekande värme

Idag har det varit så jävla varmt så jag hade nog fan kunnat steka ägg på magen när man var ute i solen ^^

Men man ska väl inte klaga, jag tycker det är hur härligt som helst när det är molnfria, ljusblåa himlar och det blåser lite lätt :) Men man är la inte van vid denna slags värme, det är nog det som blir den jobbiga delen. För inte så länge sen var det ju för tusan snö ute.. !!! :P
Imorgon blir det sol, fast lite svalare och på onsdag skulle det regna i hela södra sverige, men efter regn kommer solen fram igen! :D haha.

Idag har varit soft. Var i skolan till lunch sen drog jag hem och låg i solen i några timmar ( även fast det knappt syns efteråt ?!?! väldigt konstigt ju!) När det blev lite för varmt efter ett tag gick man in och tog sig lite glass för att kylas av lite.



Tog en liten promenad i solskenet också, och när man rörde på sig så var det inte lika jobbigt att vara i solen.
Vid 7 tog jag bussen upp till Huskvarna för att träna lite innebandy. Tydligen var inte fläktsystemet på så vi svettdes som grisar på bara uppvärmingen eftersom det redan hade varit träning innan oss var ju inte hallen redigt avsvalnad när vi började. Sen så var ju idag första dagen som jag kunde gå normalt med min träningsvärk så blev ju det en börda när man sprang, eftersom det började verka ännu mera då. Men träningen var väl helt okej, lärde känna den nya målvakten, som för den delen började idag, och de två mjölby tjejerna som jag inte riktigt pratat så värst mycket med. Men de är ett par helgoa tjejer som jag verkligen hoppas stannar kvar i laget :) troligtvis skulle den utav dom,Emma, flytta hit till Jönköping, vilket i sånna fall skulle bli jävligt trevligt!

Imorgon börjar jag halv 12 och så ska vi ha "idrott" på vätterstranden ^^ haha hur seriöst det nu då kommer att bli. Men ser fram emot det, är alltid kul att få aktivera sig lite, iofs kanske inte när man lider utav träningsvärk, men det löser sig alltid ;) haha.



Hade tänkt att jag skulle göra mig iordning för sängen snart.
Håll nu tummarna att det blir fint väder imorgon :) hehe

Puss o godnatt / Sanne

Hundvakt och Rix fm festival i Jönköping:)

I helgen har jag ju som sagt varit hundvakt åt Anna och Johannes hund Bessi. Så har inte varit hemma så mycket då eftersom jag tydligen behövde bo där och så hade de ingen dator hemma så har inte blivit några inlägg i helgen.


Men det som har hänt i helgen är ju bl.a. Rix fm festivalen i Jönköping som var i går. Gick dit med Anna som kom till mig vid 7 tiden. Väl i Rådhusparken så träffade vi Matilda där som planerat och så stog vi väl näst längst fram. Var ju knökafullt längst fram annars brukar vi alltid stå vid gallret ;) haha
Händelser där var väl inte mycket märkvärdiga: artisterna var helt okej, sen var det nån fyllekärring som knuffades och snodde tröjor från folk och så var det en tjej som verkade flörta med mig (fast hon sa att hon hade kille ^o) ) och sen att det var nån bakom som tyckte att jag var lika Angelina Jolie(?????!!)
Inget märkvärdigt med andra ord ;D haha.




Innan det väl var slut så drog vi ut på piren en sväng, träffade lite folk och sen så åkte vi till lägenheten för jag skulle ut med Bessi en sväng. Sen så gick vi till nån Simon på torpa där vi skulle träffa Lotten. Skulle bara gå förbi och sen ner till stan för jag var jäääääävligt hungrig!!! Visade sig att vi satt där i ungeför 2 timmar  :P hehe  Men till sist kom vi iväg mot stan, men väl utanför sofiakyrkan hade Lotten och Anna försvunnit. Utanför Centrum träffade Matilda nån Andreas och sen försvann Emmy och Simon, så då var det bara jag och Joakim kvar. Sen försvann han också, men då hittade jag Putte och Adam :P stog där ett tag och var lite sarkastiska mot varandra och tillsist så skulle tråkmånsen Adam hem och Putte skulle vidare, så då stog jag där helt ensam! Kul! Hittade Martin som jag följde till hamnparken, där jag fick reda på att Anna och Lotten var påväg hem!? Så jag fick en liten känsla av att jag var helt vilse och ensam, så jag började vandra hemåt i rask takt.
Väl hemma var jag skiiiit trött, men låg och kollade på nån film på tv:n tils jag somnade, typ runt halv 4 eller nått :P


Vid 9 idag vaknade jag och kunde inte somna om, så jag och Bessi låg och kollade på tv i några timmar :)
Ungefär vid 5 åkte jag och Simon till mamma för att fira morsdag. Det var trevligt, fick träffa katterna som var lika spralliga som vanligt. Slutade med att vi grillade lite kyckling och satt och mös :) Hade även på mig min nya klänning som är redigt somrig och fin, love it :)

Nu ska jag plugga, kom på att jag har svenska uppgift och historia. som måste vara färdigt tills imon!
Puss och godnatt :) / Sanne

RSS 2.0