Moped AMD 350 efterlyses!

I natt blev min moped stulen precis utanför vår lägenhet på innergården. Idioterna hade rullat ut moppen och klippt upp låset och troligtvis kört iväg. För hon som bor under oss hadevaknat i natt av något oljud, men hon trodde att det var jag eftersom jag brukar komma hem sent "/

Så imorgon blir det till att skaffa busskort, vilket jag iofs skulle göra men tänkte att jag skulle försöka leva utan det för en gångs skull, moppen var mycket mer flexibel och billigare i drift än busskort, aja.

Är bara så less på att man aldrig får ha ens saker ifred! Har blivit av med mycket saker redan och jag är trött på att folk inte kan skaffa saker själva utan dom ska ta någon annans saker för att dom själva inte har råd!!! Ååååh, är så jävla arg pga det här. Jag hade sparat ihop mina egna pengar för att ha råd med mopeden och sen så kommer nån jävla idiot och tar MIN moped, helvete!!!!!!

Ne, orkar verkligen inte tänka på det. Känns som hela helgen bara är gjord av besvikelse "/



Om ni ser en sån här moped med en stor repa på hödersidan( undertill och på kåpan och backspeglen samt handtaget) med registreringsplåten AMD 350, tveka inte att ringa till polisen. Vore väldigt väldigt tacksam!

Shopping runda + utgång

Igår tog jag en runda nere på stan. Letade först och främst efter en ny festklänning. Letade verkligen överallt, men hittade ingen som satt bra eller hade rätt passform osv till ett rimligt pris. Och för den här gången kände jag för något riktigt färgglatt, vilket är riktigt svårt nu när alla höst färger har kommit till butikerna, dvs grått, svart, mörka nyanser av olika färger. Det ända som är i klarare färg kostar antingen mer än min klänningbudget eller är i fel storlek eftersom det är på rean! Frustrerande må jag säga! Men gången innan jag var nere på stan så hittade jag faktisk en klänning på gina, men den var svart och inte riktigt vad jag letade efter. Tillslut efter att jag hade gått på stan i några timmar utan något fynd, så bestämde jag mig för att go black och köpte klänningen på Gina.


Köpte även en grå långarmad pöströja på Gina, en axelbandslös bh på kapphal och ett par urgulliga trosor på hm :)
Så är ändå lite nöjd med min shoppingrunda.

 

Nu var det tänkt att jag skulle göra mig iordning för att förfesta hos anna och sen skulle vi ut ikväll några stycken.
MEN pappa ringde nyss och han hade lagat min moped (som gick sönder förra veckan och som har stått hos farfar hela denna veckan) Så han ville att jag skulle hämta den ikväll. Så pappa kommer och hämtar mig så att jag kan köra hem moppen igen. Kommer bli kul att åka hela vägen från norrahammar, not!

Aja, måste gå och packa nu om jag ska ha med mig grejer till pappa.

Take care!

Online shopping

Sitter för tillfället inne på 3 hemsidor förutom denna. Har letat klänning till både bröllopet och en vanlig festklänning, samt skor och smycken osv. i flera dagar! Är ju skit svårt att bara välja 1 ;) hehe.

Det finns ju så sjukt många alternativ på nätet, hundratals sidor, tusentals klänningar, tusentals skor.
Det tar ju liksom aldrig slut!

Men idag åkte jag och mamma ner till stan för att leta lite i "riktiga" butiker. Tänkte ju att dom rear ju ut mycket nu så då kanske man kan hitta något fynd om man har lite tur. Hittade en vit klänning på once och en svart klänning på Gina, men det ända jag köpte var ett tubspettslinne på Vila. Tänkte att jag då kunde ha min vita midjekjol till, som jag för övrigt köpte på Gina i Trollhättan. Lite tråkigt nog så såg jag när jag kom hem att de hade inte samma vita färg utan att kjolen var mera creme. Men lite accesoarer så syns det knappt ;)


Men nu då när jag varit hemma några timmar så har jag suttit här och letat ytterligare på klänningar och även skor o sånt.
Har nog bestämt mig för en klänning, men såklart har jag fastnat vid vilken färg ska jag ha!?!?!?!?




Så nån åsikt skulle nog hjälpa :)
Så frågan är bara:


Lila eller rosa?



Take care! Sanne

Quiz

Jag och min bror hade inte mycket för oss idag, så vi letade reda på en sida med en massa quiz.
Vi har både blivit glatt överaskade och rätt så förvånade över alla de olika resultaten.
Men jag tycker att ni borde testa dom också, det är rätt så roande att slösa lite tid på ;)

http://www.the-n.com/quizzes/


On the inside, you are 21.
(jasså, där ser man ;) )

RSS 2.0