Första advent

Hej snyggingar.

Min dag började inte bra iaf...
Vaknade halv 9 av att komma på mig
själv att jag försovit mig :S Hade ju morgonen
i stallet. så jag springer upp, slänger på
mig ridkläderna och frågar om pappa kan
köra upp mig. Men han säger att det är mitt
egna fel. så jag fick ta moppen upp. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va kallt det var!!!!!
När jag kom upp var hästarna redan ute
men det var ingen i stallet. Mia gick förbi
utanför så jag pratade lite med henne och
dom är verkligen ursnälla dom i stalllet :)
erbjöd mig hjälp o sånt i stallet om jag inte
hann med och så.. Men jag sa att det var
lugnt, jag är ju liksom tuff och klarar mig bra
själv ;) haha Väl i stallet så var allting ordnat,
det var till och med mockat :/..
vad snopen jag blev..
Red i ridhuset en långstund eftersom han fick
vila igår. När jag kom från stallet, så åt jag
lite, hann ju inte äta frukost, fast jag var
inte hungrig då heller, men åt väl mest för
att få i mig nått.


Halv 2 kom magnus och plockade upp mig utanför bibblan för vår lilla tripp ner till Forsheda. Dom mötte Husar, som gjorde en riktigt bra match men Forsheda vann med 4-2. 

När jag kom hem så var jag bara inne och lämnade väskan, skulle till Huskvarna och kolla när 3:an spelade mot Nässjö. Fick sällskap utav Tomas på bussen. Vi hade det faktiskt rätt så roligt under matchen, satt och kallade motståndarna lite olika saker och gjorde narr av dom och ja, en massa strunt helt enkelt :D haha Blev lite orolig eftersom efter första perioden stog det 1-1  :S:S:S:S.. i 2:a perioden skärpte Huskvarna till sig iaf, tack och lov!! dom gjorde hela 8 mål i andra, 3: dje var lite mer avslappnad men med flera skottchanser än i andra, fast inte många resulterade i mål :/
Matchen slutade 13-1 ändå och är ju inte dåligt om man säger så :) Grattis till oss, liksom ! :)



Just det, det är ju första advent idag! Har en röd ljusstake hemma som farfar har gjort :) Men den får inte plats i mitt fönster riktigt ännu, men när jag har städat lite får den nog plats :)


Pusshej/ Sanne

En lyckad dag med andra ord :)



Började dagen med en match mot sävsjö. Vi kom dit med stämplen "sist i serien", dom hånflinade åt oss under uppvämingen ... och jag förstår dom, vi var ju enbart 8 pers + målvakt.. Men oj vilken match det blev, spelade väldigt offensivt och säkert och det var till våran fördel må jag säga. Fast 1:a perioden blev det 3-0 till sävsjö, ett utav dom varett självmål från oss, men det bjuder vi på. Andra perioden var dom lite paffa över vårat lyckade spel, och vi klev upp ett snäpp och gjorde minst lika många avslut på mål som dom. Kan tillägga att i mitten av andra perioden så blev en utav våra backar skadade tack vara att en sävsjö spelade satte sig på en med båda arsle och armbåge, så vi rullade på 2 avbytare. var mindre kul, men gud va bra vi var ;) haha  Perioden slutade 0-0 .. Sista perioden hettade det till lite, och Elin fick göra sitt efterlängtade mål som hon jagat efter i dom senaste 5 matcherna :D haha ,  perioden slutade 1-1. så resultatet blev 4-1. Det känndes som en vinst eftersom vi var verkligen så nöjda över matchen!

Efteråt så åkte jag hem till mamma och lekte lite med kattungen som dom skaffat nu :P as söt och hur rolig som helst :D fast det roligaste med honom är nog hans namn, Fonzi :) hur gulligt är inte det. en kolsvart liten hårig sak som springer efter sin svans... :D haha, vi hade även lite myspys och kollade på film och åkte till maxi och inhandlade lördags mysmaten :) räkor och godis :) yeeey!!

Iva, när hon var liten :)



Upp klockan 8 och fodra hästarna som väntar, så godnatt! Pusshej / Sanne



Två stukade vrister?!

Hejsan hoppsan :P


Började dagen med en tripp till stallet. Mitt kort funkade inte men jag fick åka ändå .:/ hmm.. så jag kom inte hem ifrån stallet sen ju. Smart Sanne!!! Så jag gick till Jet macken som ligegr påvägen till bankeryd, där hämnade min bror upp mig på min moppe .. Yeeey!! hahaha. Skolan började vid 1, men påvägen til så mådde jag inte bra. så jag bestämde mig för att gå hem innan jag kom fram. Ringde till Lotten att hon skulle säga till Annika att jag inte mådde bra. Det är ju bara så att Lotten är lite tankspridd och vimsig så hon glömde bort det i princip efter att vi la på :P hahaha. Men det gör inget gumman, jag tycker om dig ändå :D !!  Så jag gick hem, satt vid datan, åkte på träningen vid 5. Träffade Lotten på busshållplatsen, trevligt trevligt!

Träningen började inte bra, på uppvärmning råkade jag kliva snett på en vägkant, så har nu jätteont i min vänstra vrist. Så nu har jag två skadade vrister.!! Jippie!! Vilken jävla otur man har då. Fick reda på att vi dessutom bara blir 8 pers på matchen imon. Vi kommer ju fan losa stort :( när jag är skadad och allt ;) hehe

Skulle iväg på fest efter träningen, bestämdes efter träningen :P haha men blev så att bussen hann åka före mig, och kändes lite onödigt att med nästa buss så skulle jag vara framme halv 10. Klockan 11 gick bussen hem, så det verkade lönlöst. Så min kväll har spenderats framför Idol, Pirates of Carribean och dataskärmen :D och jag klagar inte, var rät så skönt att vara hemma ikväll.

Ska se om sweetie orkar lyfta på arslet eller om även resten av kvällen fortsätts med att spenderas ensam :P haha 

 


Pusspuss/ Sanne

Rubrik





Vad ska man göra när man inte har någonting kvar?
Vad ska man göra när inget längre är som det ska?
Vad ska man göra om inget betyder något längre?
Vad ska man göra om allt saknar mening för en?
Vad ska man göra om man inte orkar mer?

Kanye West - Love Lockdown




efterson jag får fnatt på min data och för att youtube suger och inget funkar som förra gången, så får ni klicka på länken istället. 
http://www.youtube.com/v/xiRX6Gk5ym8&hl=sv&fs=1


så varsågod, här har ni en bra låt!


Tisdag. 24

Hej alla läsare.


Idag är ingen bra dag!
Vaknade av att min hals/nacke gjorde ont...! Stannade hemma idag för jag vet att jag får inget gjort ändå om jag har så jävla ont som jag hade när jag vaknade!! Känns liksom som att man har nackspärr fast halsen är helt svullen istället. Inte trevligt! Så mina planer känns lite förstörda för dagen. Pappa tvingar mig att städa, men jag är så orklös så jag har bara legat i min säng och framför tv.:n idag. Ska väl kanske ta tag i historian som jag har tills på fredag och kanske gå ut och gå?! Hade tänkt ge mig ut och springa idag, men med min hals kanske det inte är så smart!






Funderar på hur jag ska göra till nästa helg!!!???!?!?!?
Har stallet, själv!! Så då måste man vara där 24/7. Ska även spela en match på lördagen och döma en på söndagen. Däremellan hade jag tänkt hälsa på mamma, som skaffat en ny katt eftersom vår äldsta dog nyligen och så har vi även DH....hmmm.. Jag ville gå eftersom jag var nyfiken på " Vad fan händer det där, mer än att svettiga datatyper spelar en massa dataspel?" Men vet inte om jag hinner med det i mitt schema, skulle gått dit med anna och matilda, men men, vi märker om jag dyker upp eller ej, isf på fredagen skulle nog passa mig bäst!

Jaja, nu ska jag väl göra allt jag sagt till pappa att jag skulle göra... :/

Pusshej/ Sanne

Tankar





Ibland förstår jag mig inte på någonting!
Varför allt gnäll, varför allt hat, varför alla lögner!
SÄG det bara!! Säg det rakt ut! Låt en inte hållas under dina lögner.
Jag förstår mig inte på nån utav er! Ni är som blindskrift för mig, jag ser alla tecken men kan inte tyda dom.

  Jag önskar att mina känslor försvann, alla begär, alla önskningar, allt hopp!
Jag må vara den jag är, men berör mig inte. Jag vill inte känna några krav, jag vill bara vara fri!
Utan all ångest, utan era krav, utan era drömmar, utan era lekar!
Jag står stark som jag är, så stör mig ej på min väg mot stjärnorna.


23.11.08


Huskvarna VS Stockaryd

Idag spelade vi match mot Stockaryd, Blev vår första vinst faktiskt :) Matchen slutade 8-2, med period siffrorna 2-2, 5-0, 0-0.  Vad som hände i sista vet jag inte :P vi tröttnade väl på att göra mål.. är ju faktiskt rätt så krävande ;) hahaha

Jag tror jag gjorde en assist, men var lite svårt att säga, eftersom jag fick en knuff i ryggen och trillde i sambandet med målet :P Kan även säga att jag fick tillbaka mitt gamla nummer idag, 13 ( fan ta dig torbe :Phaha) Men matchen var precis vad jag behövde :)

Bra kämpat brudar och det var en stabil insatts utav Lisa i målet :)


Gammal bild från förra året i SIK, fast med gamla numret 13

23.19

Hej.


Idag har det hänt mycket. Först sovmorgon till 12 ^^ sen såupp till stallet vid 1, mocka och fixa mat, sen hem igen.

Vid 3 hämtar Ivan upp mig, vi åker till nässjö för att döma en dam 3:a. Såklart hittar jag bara till nässjö sporthall, vilket inte var den vi skulle till!! Så åkte och virrade i 20 minuter med en dålig vägbeskrivning från några nässjöbor :P kom rätt tillslut, tack och lov!! Matchen var händelserik, tog 2 utvisningar och skulle väl tagit några till egentligen men men.. finns inget att göra åt saken. Nässjö förlorade matchen rätt så stort faktiskt, med hela 2-19 mot månsarp. Helt förståeligt faktiskt :P haha

Efter det var jag så trött att när jag kom hem hoppade jag in i duschen sen satte mig framför tv:n. Efter lite mat vid 9 så gav jag, pappa och chatrine oss ut på en lång promenad :P gick iaf upp till dalviks backen (?) haha:P på vägen hem gick vi förbi Hemmakväll ( bara för att göra mig glad ^^). Så nu sitter jag här med min godispåse framför tv:n  Ska försöka hitta något bra annars sätter jag väl på en film :) Yeeeey!!





Har hemma match imon i huskvarnas sporthall :) vet inte när den börjar , men vi har samling vid 12 så skulle väl tippa på 13.30 ;) Men kom gärna och titta :)


 


Pusshej/ Sanne

I saknad

Ännu en dag har gått och jag kan inte förstå att du är borta. Känns som att du närsomhelst ska dyka upp i dörren och nämna hur jobbig Ash har varit idag, att du är helt slut efter jobbet och fråga vad det blir för mat. Men det vet vi alla att det kommer inte att ske. 
När jag vaknade i morse kändes det som att jag hade drömt en hemsk mardröm!
Önskar att det bara var det, en riktigt hemsk mardröm!!
Tänker på dig om dagarna och jag kan inte låta bli att fälla några tårar ibland.
 Det känns bra att så många har varit på besök idag och visat sitt stöd och lämnat blommor till Chatrine, hon behövde det!




Det känns tungt utan dig. Klumpen sitter i halsen hela tiden och allt känns så overkligt!
Om man bara kunde få det ogjort :/
Vi saknar dig! <3

Vila i frid älskade syster <3

12.53 - Chatrine ringer upp Sophia som är påväg tillbaka till jobbet efter lunchen
ca. 10 minuter senare säger Sophia: "Ne men nu är jag framme vid jobbet mamma, men vi får höras senare. Puss"
13.07 kommer larmet:


Det var strax efter klockan ett på tisdagen som räddningstjänsten fick larm om arbetsplatsolyckan på Skruvgatan i Jönköping. En person ska ha blivit påkörd av en lastbil på Schenkers lagerområde på Ljungarum. Enligt uppgifter till Jnytt.se ska det vara en kvinna som skadades allvarligt. Hon fördes med ambulans med akuta livshotande skador till Länssjukhuset Ryhov, men avled.
Polisen berättar under kvällen att kvinnan som avlidit i olyckan är i 20-årsåldern.

Det kom som en chock för oss alla. Jag fick reda på det när jag var påväg hem från hoppträningen med hästen. Det känns så overkligt! Varför?! .. Du hade ju så många planer inför framtiden, stora drömmar och mål här i livet och inte undra på det, du var ju bara 21. Gud kanske hade större planer för dig?! Vi kommer alla att sakna dig så enormt mycket. Du var älskad utav alla i din omkrets. Du var den bästa styvsystern jag ens hade kunde drömma om. Men vi kommer att ses igen, det känner jag på mig! Varje gång jag ser upp mot himlens alla stjärnor känner jag hur du ser ner på oss :)

Vila i frid älskade syster <3 Du kommer alltid finnas i våra hjärtan




Zonläger

Hejsan :)

Idag var jag på zon lägret ju !!
Det kändes inte bra faktiskt.. hmm.. men vi får väl se vad som händer. Fanns ju så sjukt många duktiga spelare där, så konkuresen var ju stenhård..!!

Varför det inte kändes bra kan jag nog svara på :P
Det mesta berodde väl på pressen jag la på mig själv samt nervositeten av motståndet gjorde det svårt för mig att slappna av och köra mitt race..
Men märkte det att när jag lite smått gav upp mitt hopp om att jag skulle gå vidare till nästa läger så började jag slappna av och började komma in i mitt vanliga flow ;) haha så vem vet vad som händer!!?? :O :D

Kan säga såhär: om jag inte går vidare kommer jag inte bli vidare förvånad, besviken på mig själv är jag på allt jag gör :P så det kommer jag däremot vara ^^ haha 

Men ska sätta mig framför tv:n med min "fredagsmys" skål ^^ den hänger med från igår :D haha


Pusspuss! Sov gott :) / Sanne

Tänk positivt

Don't worry, be happy ...


You are not gonna break me.

Hälsosam !?

Hejsan :)

Ja om du inte riktigt förtod mitt förra inlägg så kan jag svara dig att det var ett litet skämt mellan mig och min lilla buddy :) haha

Nåja, ikväll är det innebandy som gäller :) Yes!
Ska även nämna att idag, 12/11 2008 kl.19.30, så ska jag, Sanne Ljungquist, att börja leva ett hälsosammare liv :P Hade tänkt börja innan idag men åt pizza till lunch, så jag börjar nu istället :) haha
Varför det här kan man fråga sig och jag kan väl enbart säga att jag känner mig skit helt enkelt :P fysiskt asså !!! :P
Så länge jag känner mig hälsosam så är jag hälsosam :) Men nu är det ju inte så pass bra :/
Känner mig så hängig och pluffsig och ofräsh (kan ju ha att göra med att jag står i matos hela dagarna, vilket för den delen suger). Men ska nu ta tillfället i akt och skärpa till mig lite!!! Det är ju inte så att jag inte kan ändra på mig.. Så skärpning Sanne!!!

Men måste gå nu så jag hinner med bussen :) Think healthy, be happier (??)!!! :D
Just det ja, småät inte. inte bra om man inte vill gå upp några kilon ;) Vetenskapligt bevisat!! ;)

Puss / S

Känslor för andra kan ibland vara svåra att visa!


Opps!

Gud vad glad jag blir när ens vänner förklarar hur mycket man betyder för dom.
Det betyder ju att man finns någonstanns i deras hjärtan om dom bryr sig om en!
Såklart så finns det ju vissa personer som uttrycker sig bättre än andra
För alla är vi olika och vissa har lite svårare att uttrycka sina känslor.


Fick även just veta att mitt största fan utav min blogg är en person jag känner rätt så väl.
Han är lite blyg av sig, men han är riktigt duktig på att spela innebandy :)
Hade tänkt kolla in hans match på söndag ( om han minns när den är bara :P)
Han har även lite svårt att uttrycka sina känslor, men I know you love me Adam ;)

puss/ S

En italienare och en grek

Hej alla fans.

Nu är jag äntligen hemma! Efter 13 timmars slit i ett kök så gick jag hem. Fick erbjudandet att jobba både lunch och kväll och jag tackade såklart ja av nyfikenheten av vad som händer på kvällarna. Trodde faktiskt inte att det var så många som gick ut och åt på måndagskvällar. Men oj vad fel man kan ha då! Det var smockfullt ikväll. Det var till och med folk som inte fick plats! Okej, nu var det ju så att jag kunde ju inte deras "a la carte" meny så jag tittade mestadels på eller gjorde lite enklare rätter samt garnityr och lite förberedelser till morgondagen. Men jäklar vad trött jag är! Har stått och svettats i ett osfyllt kök hela dagen, så kanske inte så konstigt :P haha

Ska nu ta mig en härlig och efterlängtad dusch! Efter det så ska jag se Gossip Girl. Har laddat ner hela säsong 1 och 2 så jag hade tänkt börja om från början :) En bland dom bästa serierna enligt mig! :)


Gonatt!
Pusshej / S


Lottens dag

Får inte glömma att tacka alla underbaringar för festen hos Lotten igår :) och framförallt  snyggingen själv, Lotten :) Grattis ännu en gång gumman :)
Det var det roligaste på riktigt länge!
Lotten du är fan bäst och likaså Linnea och Anna med såklart!! :D
Ni andra var inte heller dåliga :) ni gjorde ju även min kväll :D

Tack för den lite försenade födelsedags presenten Lotten :) den var jätte fin och luktar jätte gott :) du ska få din present så snart jag kan :)




Tack tjejer. Ni är underbara <3

Värnamo

Hej


Idag vaknade jag upp vid 10, ensam, efter knappt 7 timmars sömn :/ kunde verkligen inte somna om... så jag tittade på tv:n funderade lite över dagen och sen låg och halv sov i sängen fram till 11. Gick upp, käkade, packade, gick till bussen vid 12. Såklart så missade jag den med knappt 5 minuter!!! Argh >:(  så jag var väl 15 minuter sen eller något sånt. Kul!

Väl i värnamo var vi bara 1 bil som åkte. Resten kom 45 minuter efter. och jag fick guida genom värnamo. Konstigt nog så hittade jag till sporthallen. Det var inte alls svårt! :)

Matchen gick åt helvete. Även fast jag var på hugget och kämpade mig igenom planen 3 gången från eget mål och fick till 2 avslut mot målet ( bortesta krysset 2 gånger) så lyckas jag missa med knappt 5 cm marginal!!! Sånt blir man inte glad över kan jag lätt säga!!! Fast det är väl typiskt mig! Alltid kämpandes i motvind! Och på tal om det så ska jag ju på smålandslags uttagning ( zonläger) och ja, jag får väl hoppas på det bästa. Men det känns nästan som att jag kommer la sumpa den chansen också :(

Det suger ibland att vara mig! I alla fall när man vet att alla ens mål alltid verkar vara ouppnåeliga oavsett vad det än är! Händer knappt aldrig att mina drömmar slår in, eller något som man verkligen önskar sig! När det väl händer så går allting rent ut sagt åt helvete!
Ne det är fan i mig inte lätt att vara mig!





+++
När jag kom hem efter matchen tänkte jag vara gullig och baka en kaka till pappa eftersom det är farsdag idag :)
Bakade snoddas,kärleksmums eller vad dom nu kallas :P la på min special krydda på dom (som jag alltid gör, blir 10 ggr så godare då ;) ) tänkte att dom har han alltid älskat .. men nee det slutar som vanligt med en utskällning för att man inte kan städa efter sig (vilket jag gör) och för att jag tog sönder elvispen???!!!

Varsågod pappa på farsdag .. det är ju tur att du uppskattar allt man gör :(

Pizzabagare

Tja !!

Gissa vad!!?? :D ... Idag fick jag göra pizza på praktiken :D haha dom blev lite annorlunda, men ändå väldigt snygga ;) haha särklass !! ha ha... börjar komma in mer i köket och det känns bättre, sen så börjar även kökspersonalen att släppa loss mer, skämta och skojar lite.. Som ett exempel så kastade pizzabagarn nästan en pizza i huvet på mig idag :D haha
Ne men det är hyffsat roligt där nu :) 

 Har fortfarande ont i hakan sen igår, + att jag märkte igår kväll att jag även hade slagit i knät så det ömmar lite..
Men min medicin för det är, SOLA!! :D haha ska möta Lotten på Solklart vid 6 ikväll innan träningen.



Men innan dess så ska jag anmäla mig till zon lägret i Jkpg, ska visa dom jävla typerna att jag är så mycket bättre än vad dom tror att jag är! Dom har ju redan placerat mig i "reserv" laget 2 ggr i rad nu! 8o|.. kanske är att jag har haft ont i min fot??!! hmm..8-) ?!
 Men då kan dom ju säga något om det. Som dom har gjort om alla andra, idioter!!


SM final i globen. Warberg-AIK :)

Punktlistan

Hej :)

Idag har det hänt mycket, så det kanske är bäst att börja från början...

  1. Praktiken:
    Idag kom jag 20 minuter senare än igår och ändå var jag förste man på plats, igen!!!
    Varför säger dom åt mig att vara där vid 9 när dom inte kommer förens halv 10?!
    Helt jävla meningslöst! Och det gick ju som sagt ännu en dag då jag inte fattade något av vad dom sa. Det känns hemskt att vi inte kan ha en levande konversation i mellan oss, men jag försöker ju så gott det går...?!

    __ 
  2. Tisdag - Ingen hovslagare!
    Han dök inte upp. Fick tydligen återbud så han kommer imorgon istället.
    Så punkt nummer 3 blir då....
     

    __
  3. Exakt... Hoppträning!!
    Idag gick det förvånadsvärt bra! Även fast jag åkte av 1 gång idag så var han mycket piggareoch framför allt mycket mer säker på taxeringen på hindrena :) ..Slog dock i mitt gamla ärr på hackan när jag åkte av, så det är lite svullet och ömt för tillfället :/
    Men duktiga som vi är ( Jag och Ash) så fick vi även hoppa en liten extra kombination :D ha ha.. Jag undrar fortfarande lite -Varför?, men det blev min prick över i:et för idag! :)

    Det känns för jävla bra när man själv märker positiva förändringar! Just nu menar jag då hästen och ridningen :P Det ÄR även roligare när saker och ting bara flyter på :) Fast det roligaste idag var ändå när jag pratade men Eva idag, och nämde min första lektion för henne. Hon bara skrattade åt det  :D haha. Det känns ändå rätt så skönt att man kan lägga sånt bakom sig nu!
    __
  4. Nummer 4 och min sista punkt för idag.
    Är rätt så kort men innehåller allt som behövs sägas:

    SKA RÖNTGA FOTEN 14 NOVEMBER


+ att min skolkatalog kom idag :) Yey!!


 

Godnatt / S


I'll be your girl



I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Baby there's no other superstar
You know that I'll be your

Promise I'll be kind
But I won't stop until that boy is mine
Baby you'll be famous
Chase you down until you love me


Praktik

Hej alla mina kära läsare!

Praktiken var inte rolig ska jag säga. Ingen förutom ägaren kan snacka ordentlig svenska, så jag förstod knappt nått som dom i köket sa till mig idag, bara stog där och såg glad ut ! :P haha Inget ställe som jag varmt rekomenderar att praktisera på. Som tur var så är det två killar till som ska vara där i 2 veckor, så då slipper jag vara helt själv iaf :/ URK!

Puss puss / S


Saknar!


Här får ni ett roligt quiz att göra:
Hur väl känner du mig?
:)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811031200072389&a=1&


Slut på helgen

Hej!

Helgen har varit lugn för min del, även fast det var hallowen och allt! Men aja,, jag är inte bitter ^^
Dömt innebandy även denna helgen. Samanlagt 3 matcher. en P15, en P16 och en D3. Fick äntligen döma med Anna dessutom :) trevligt gummsan! Vi hade det lite bökigt ett tag men det var ju kul så det får vi bjuda på :D haha
Fick i alla fall ihop över tusen lappen vilket inte är dåligt för bara 3 matcher :) 



Nåja, förutom innebandy ( ) så har jag varit med min familj i helgen. Lite ovanligt eftersom vi knappt aldrig är hemma samtidigt, eller jo min bror är jämt hemma (arbetslös, stackaren) men för övrigt så var det faktiskt lite mysigt! Det saknades dock en sak för att göra min helg perfekt! Men jag får ta det nästa helg istället ;)

You know what i'm talking about ;)


RSS 2.0