Ibland blir det en sån där bra kväll

Får nog ta alltifrån början för att få ut något med detta inlägg :)

Igårkväll efter att vi hade firat jul med mormor så skulle jag jobba på Harrys. Var sagt att jag skulle börja klockan 8 men sen ändrade dom det till 6 sen ringde jag och sa att jag dyker nog inte upp förens halv 8-8. Så jag var hemma kvart i 7 och började göra mig iordning och tänkte att jag kunde bli tidig för en gångsskull. Men när jag hade börjat gå så såg jag att Adam hade ringt. När jag väl fick tag i han sen så visade det sig att Putte undrade om jag kunde köpa chips till honom och droppa av vid Adam. När jag väl kom till Adam så satt vi och pratade lite så jag glömde bort tiden lite. Så blev 10 minuter sen istället, när jag gick i så god tid! Bra jobbat sanne! haha!


Väl på jobbet så var det lugnt först, väldigt ungt folk som åt innan faktiskt. De åt nog bara för att få stanna där sen och dricka vidare. Smidigt men väldigt genomskinligt! haha. Det kändes som att tiden gick extra långsamt igår. Var nog säkert bara för att vi hade öppet till 3 för ovanlighetensskull. Kom perioder med mycket folk men runt halv 2 så började det dö ut med folk tråkigt nog. Men som tur var så fick jag sällskap utav både Putte och Adam som valde att gå till Harrys just denna juldan. Alltid trevligt med bekanta ansikten när man jobbar i baren.
Stötte öven på madde och elli från laget och lite domarfolk. Var ändå lite kul att både Adam och Putte var rätt så fulla när klockan bara var kvart i 1! haha! De var så himla roliga med deras kommentarer och ....ehm.. a ljud! :D



Vid 2 tiden dök Adam upp och gjorde mig sällskap vid baren till stängningsdax. Så rolig han är, sa hela tiden "fan vad cool jag känner mig för att jag känner en bartender!" haha. Och så ett stort leende på det så gjorde det min kväll :) haha!

Var så jävla trött när vi väl var färdiga med all städning på jobbet så jag fick ett snällt erbjudande utav Adam (som fortfarande var vaken!!) att jag kunde få låna hans soffa om jag ville. Vilken jävla snäll vän man har asså :)
Han var helt lost när jag dök upp, både trött och full! haha! Låg och pratade lite innan vi somnade. Fast a, vet inte riktigt vad Adam pratade om, mestadels saker som inte hängde ihop och så tydligen enligt Adam heter jag Sanne Markus Ljungquist :D haha!!! Ja vad ska jag svara på det! Han hade bäddad soffan åt mig i alla fall med två filtar och en kudde trots att han var helt slut efter en tuff runda på krogen, haha! Det ska han ha creed för!



Idag var jag trött och sliten och Adam var rätt så bakis så vi lyckades käka lite frukost tidigt, sen kollade jag på tv (medans Adam försökte sova bort bakfyllan) tills jag kände att jag inte kunde sitta där och dega längre. Svängde förbi hemmakväll på vägen hem och köpte en film "what happens in vegas" och lite Ben&Jerry glass :D haha.




Tänkte ha en myskväll men blev medbjuden på förfest med Anna så får se vad det slutar med, är verkligen helt slut. Men ska se om det blir av ens, Anna skulle höra av sig sen när hon hade duschat och innan jag gör något idag så ska jag duscha och äta först och främst.
Blir en favorit i repris idag, beasås med klyftpotatis och snitzel :) pappa och Chatrine köpte det till mig bara för att jag jobbade och slet så länge igår :)
Ibland har man det allt bra :)






 


God forsättning!




Nu är julfirandet över för detta året. Julafton var väldigt lugn och skön med mycket umgänge med släkten.
Granen på bilden är ifrån våran stuga med nästan alla paket som skulle delas ut.
Verkar som att vi har en väldigt stor eller väldigt givmild släkt. Skulle nog säga att det är både och.
Lyckades få 8 presenter på julafton fast jag inte hade räknat med så många eftersom pappa och chatrine inte kunde följa med ut till Morliden i år.

Vi åt för mycket mat, drack för mycket julmust och vi var uppe alldeles för sent.
Så som julen ska vara med andra ord :)


På juldan så kom pappa och chatrine, de hade med sig några presenter i alla fall. De verkade nöjda med den digitala fotoramen som jag och bror hade köpt till dom.

Vid 2 tiden åkte vi hem till mormor för lite icke-julmat. Kändes skönt att äta något annat än skinka och prinskorvar. Fick jätte många paket från mamma och lennart, var helt chockad över alla presenter.
"har jag varit så snäll i år då eller!!??!!", var det ända som jag tänkte på, haha.

Men denna julen var väldigt bra, men kändes som att det gick förbi väldigt snabbt. Lite tråkigt men får väl ta tillvara på julen nästa år istället :)


God förstättning!







Jul

Nu kommer jag inte att uppdatera här över jul. Är först och främst bortrest, sen så kommer jag inte vilja uppdatera utan ska umgås med familjen och släkten.

Så ha en god jul gott folk så hörs vi framåt mellandagarna!





Skådespelerskan Brittany Murphy är död.

 


Skådespelerskan Brittany Murphy är död.
Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd på söndagsmorgonen och kunde inte återupplivas.

Räddningstjänsten i Los Angeles kallades under söndagsmorgonen, runt klockan 8 lokal tid, till en bostad i Los Angeles. Huset tillhör Murphys make Simon Monjack. Enligt sajten TMZ var det Brittany Murphys mamma som hittade skådespelerskan medvetslös i duschen.

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen.

Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center där hon dödförklarades vid ankomsten

 källa: Aftonbladet


Lazy sunday

Idag har dagen enbart bestått utav sömn, tv tittande och lite datagrejer. Slapp dag med andra ord!
Står och lagar lite tacos till mig och pappa som jag tänke avnjuta framför en film senare :)


Ska kolla över matten lite senare, men fattar inget så ska se om jag kan göra provet nån annan gång eller nått. Haft en genomgång på kapitlet och då var jag inte ens där, så är lite svårt att förstå saker man inte ens har gått igenom.

Tog även friheten i att föra över alla bilder från mobilen till datan. Har samlat på mig nästan 1000 bilder så kände att det behövdes en rensning!
Så tänkte lägga upp lite bilder från i fredags då jag vandrade runt på a6 efter teoriprovet.
Nu får ni ha lite överseende med att jag ser lite blek och trött ut. Gick i princip bara upp och satte mig på bussen innan teoriprovet. Letade bland annat efter kläder till nyår och det gick väl sådär, testade allt jag kom över med andra ord! ;P

   

Jag köpte bland annat den här


och den här

by the way, alla kläder på bilderna jag lagt upp finns på hm om ni hittade något som gillades :)

Nu är maten färdig så ska avrunda nu.
Får se till att handla färdigt alla julklappar nästa vecka. Kommer att bli ett upplopp för de som inte hunnit färdigt med julhandladet, som jag, med en massa folk överallt troligtvis.

KÖRKORT!!!!!

SÅ JÄVLA GÖTT MED KÖRKORT!!!





Fixade teorin igår med marginal :D så jävla härligt var det!
Gick på a6 en sväng och skämde bort mig själv med lite kläder.
Åkte jag hem en sväng när jag tröttnade på a6.
Men så kom Matilda in till stan, så då gick vi först till Mackmakeriet och käkade lite, sen shoppade matilda loss lite.
Tittade på julklappar till varandra. Eftersom jag kom på den smarta ideén att vi kunde köpa varsitt halsband som skulle stå för vår vänskap, så kollade vi vad det fanns för utbud. :)
Har dock lite delade meningar men ska kolla vidare nästa vecka troligtvis, annars blir det till mellandagarna.

Efter stan tog vi bilen upp till a6, bara för att! :D haha. Jag kör ju som ett proffs! ;)
Vid 5 var det dags för jobb, var hyffast chill idag igen, fick ett sällskap från Vaggeryd, så lyckades få 916 kr i dricks :D haha tråkigt nog så måste vi alla dela på det :( lite surt! Livet är fan inte alltid lätt ;)




Idag spelade vi match mot Hovslätt, var 9 utespelare + målvakt. Snabb sammanfattning.
Det som var bra med matchen var väl att vi vann 2 perioder. Men den perioden som dom vann avgjorde tråkigt nog matchen.
Periodsiffrorna (0-3,1-0,1-0)
Ni som kan räkna plus har ju fått ut att det slutade 2-3 till Hovslätt! Det var en riktigt tung förlust.

Var nära typ trettioelva gånger i sista, men de stog bara i en klunga framför målet så var lite svårt att få in den.
Det suraste var nog ändå att för en gångsskull hade jag asgrymma skott i bara kryss höjd, men mitt spel för övrigt sög så in i helvete!
Gjorde småtabbar heeeeeela tiden! Ne lite bättring till nästa gång!

 


Tänk om.

Usch,
det här är verkligen inte okej!



Vad fan vad det bra för?!
Hjälpte ju inte ett jävla dugg.
Vill bara glömma allt, drömma mig bort i fantasin igen.
Leva som om dagen aldrig har något slut.
Där inte ens fantasins gränser tar emot.
Där inget är som det är.
Där allt är som det borde va!


Vad fan vad det bra för?!
Vill drömma mig bort till det som inte finns!

Är helt ... ja...

 

vet inte riktigt vad som
 ska säga... känner mig så tom, tom på ord, tom på allt möjligt! Skulle kunna berätta en massa... men känner inte något behov av att berätta nåonting alls... blir bara en massa onödiga saker som skulle skrivas... som egentligen bara skulle ta en massa plats som kan användas till annat.


Skulle vilja säga en hel del.. men finner inga ord att använda mig utav!
Låter väl lite smått patetiskt, men ibland, ibland önskar jag att det vore annorlunda! Långt ifrån som det är just nu!
 




Körkortet är inte långt borta nu!

Igår hade jag uppkörning. Det började lite hackigt men blev bättre under tiden. Var inte nervös ett dugg faktiskt. Trodde jag skulle vara lite nervig och glömma saker pga av det, men jag var helt chill!
Blev godkänd emot mina odds :) men eftersom jag hade ett underkänt teoriprov så har jag ju inget körkort än.
Fick en kram utav min körskolelärare och han såg rätt så glad ut för min skull. Kul respons!
Bokade även ny teori, så ska plugga varje dag tills dess :)


Efter uppkörning gick jag på IKEA en sväng och handlade lite julklappar. Bestämde mig för att gå hem, så på vägen hem stannade jag förbi på körskolan för att plugga lite teori, fick även ett grattis och en kram utav receptionisten till uppkörningen.
Efter lite plugg så var det dags att åka hem och äta innan jobbet. Var riktigt lugnt på julborden igår, fick sluta vid kvart i 12 för ovanlighetensskull :)


Idag började vi vid 12 så gick ner en sväng till körskolan och pluggade en halvtimme ungefär. I skolan städade vi bara i köken, så var färdiga efter 2 timmar ungefär. Så jag och Linnea bestämde oss för att ta något att äta så vi delade på en kebabpizza på Papillion. När man fått lite mat i magen åkte jag ner till körskolan igen och pluggade i några timmar. Ska dit imon igen och plugga lite till, är ju ledig imon eftersom vi städade idag :) är inte fel det!


Var och tränade idag också, råkade få för mig att det var tisdag så jag hoppade på bussen till huskvarna vid 7. När jag var uppe vid Elmia kom jag på att det var ju torsdag och då tränar vi ju uppe på Öxnehaga. Så när jag väl kom fram till Huskvarna så tog jag 15 till Öxnehaga, hade ingen aning heller vilken tid vi började så jag kände mig lite lost!
Tror förövrigt att jag har åkt på någon halsfluss eller nått, har haft svullna halsmandlar och har ömmat lite hela veckan, så med jobb hela helgen plus match så känns det lite jobbigt. Ska även jobba söndag tydligen eftersom det är sån här fest för resaturang folk. Usch, vill egentligen inte jobba, känns ju inte roligt att jobba till 2 och sen börja med matteprov klockan 8 dan efter!!!????!! 
Ne jag ska säga att jag inte kan, det får de tåla. Fan jag kan ju inte jobba jämt direkt!



Ska hoppa in i duschen nu så jag kan somna snabbt ikväll! Blir nog lite film och varm choklad innan sängen med :)

Myskväll :)

Sitter nu här och kollar på Cold Case och dricker julmust :) love it!
Ska nog titta på Twilight efter programet. Titta även på Bridget Jones dagbok tidigare, så härlig film. En sån film som får  en att skämmas över personernas handlingar i filmen men som man samtidigt får sig ett gott skratt utav!

Är ledig imon så ska sova riktigt länge, sen så ska jag nog åka upp till a6/IKEA och köpa färdigt julklapparna. Ska jobba vid 6 imon, ska tydligen vara ett jättestort sällskap som kommer så är rätt så många som ska jobba. Var roligt sist på jobbet då Harrys är en stor spronsor till HV71 så höll vi i deras julbord. Var jättemånga spelare som kom och jag har så dålig koll på vilka som spelade och vilka som inte gjorde det så kan nog ha gjort bort mig lite, men det var en rolig upplevelse! :) 







Hektisk och tröttsam dag

Haft en hel del att göra.
Började dagen med att åka upp till vägverket för att skriva teoriprov. För det första blev bilden hemsk och inte nog med det så hade det blivit nått fel med min namnteckning, stog Sanne Ljungquis-. Så då räckte det inte med att jag skulle skriva om utan fick då ta ett nytt kort, vilket blev ännu värre!!! Katastrofalt, är inte fotogenisk så var inte helt förvånad!
Teoriprovet var hemskt, vet knappt om jag vill tala om vad jag fick, var så himla irriterande! Fick 51 och godkänt är ju 52, så jag blev inte godkänd. Men får inte boka ny uppskrivning förens jag har kört upp. Så vem vet när jag får skriva, kan ju ta en hel vecka efter! Orkar inte vänta eftersom jag vet att jag skulle ha klarat det. Var de frågor som jag antog att det var 2 som var rätt som jag fick fel på... surt!

Så med lite tur så kanske jag få ta ett nytt foto nästa gång jag skriver och så får jag ett snygg fint körkort snart! hoppas hoppas hoppas verkligen!!!!!




Efter teorin så åkte jag till skolan. Vid 1 åkte jag ner till körskolan för att köra lektion. Det gick riktigt bra, till och med för ovanlighetens skull så tyckte även min lärare det, han är väldigt bra på att ge kritik. Han har alltid nått att påpeka och antog att jag var lite slarvig med säkerhetskontrollen på bilen.


När lektionen var slut och jag var på väg hem så ringde Johan och berättade lite om veckans matcher, mitt i samtalet dog min mobil. När jag sen kom hem så insåg jag att jag hade glömt att ta med mig nycklen och det var ingen hemma. Så där stog jag; utelåst, trött och dessutom kissnödig med en död mobil. Jag visste att pappa kommer hem runt halv 5 så det var bara att vänta. Satte mig utanför dörren och jag tror dessutom att jag somnade till ett bra antal gånger. Så efter knappt 2 och en halv timme så kom det hem någon. Haha.


Somnade direkt när jag kom hem, missade dock samlingen till matchen så övningskörde dit.
Vi hade semifinal mot Bodafors i JDM. Var tråkigt nog bänkad hela matchen, varför vet jag inte. Har ingen lust att fortsätta såhär att bli efterfrågad i sista hand, om ens det! Så jävla kass är jag väl ändå inte?! "/
Aja, vi vann med 4-2 så hoppas att jag får vara med i finalen åtminstonde.


13 december Lucia


Var i Sofiakyrkan tidigare idag med Linnea och kollade på Anna. Sofie kom och gjorde oss sällskap med. Hon var så fin Anna som lucia :) Det var dock lite långtråkigt efter ett tag eftersom dom sjöng många låtar man inte hört tidigare, sen så hade vi suttit där sen halv 4 när det började först vid 5. Så man blev rätt så trött efter ett tag. Men det var mysigt med lite julmusik och julstämmningen som det bjöds på.


 Fanns tråkigt nog många tjuriga tanter som bara skulle gnälla på alla. Sofies lillsyster och hennes kompisar satte sig i gången och tittade eftersom de inte såg något längst bak i kyrkan, då kommer en gnälltant och snäser åt dom att dom inte får sitta där och att dom måste gå därifrån. Så dom sätter sig hos oss istället i våra knän. Sen när det var slut så sa tanten framför oss till mig att det var jobbigt att vi hade tjatat så mycket under tiden. Varför är alla så himla fientliga för? Det är jul och då ska vi vara snälla mot varandra, eller? Är det inte det som de har predikat om varenda julavslutning i skolan!?
Ne sånt här blir jag arg över. Äldre människor som bara går runt och tjurar och gnäller på allt och alla.

Luciatåget var fint och dom flesta sjöng bra så det var riktigt trevligt.
Desutom så hade det börjat snöa när vi gick ut ur kyrkan. Väldigt mysigt!
Nu känns det som att det inte är långt kvar till julafton!







Erik vann Idol 2009

Yes, Erik vann Idol 2009!! Vad var det jag sa?! ;) haha. Det var han verkligen så värd! En stor eloge till Kalle med, som vi nog kommer att få se mer av i framtiden.

Foto:



Men ett stort grattis till Erik för vinsten av Idol 2009!
Lyckönsningar inför framtiden!






Sammanfattning av Idolfinalen hittills!

Finalen öppnade stort med Kalle som sprakade lös på scenen med låten Rock n'roll orginal med Led Zeppelin. Riktigt bra början på en utav de bästa finalerna i idol hitills! Eriks låtval efteråt var inte heller dålig med The final countdown med Europe. Kalle var lite lite bättre enligt mig. 1-0 till Kalle.


                         



 Andra låten var ju tittarnas favorit. Kalles fans gav han låten With a little help from my friends. Den hade tydligen fått stående ovationer senast han framträdde med den, men jag kände inte att han lyckades nå fram helt och eftersom låten var lite okänd för mig så föll jag inte för Kalle i andra omgången. Eriks fanlåt blev The show must go on. En riktigt bra låt för övrigt och lite mer i Eriks eliment.  1 poäng till Erik

                           


Men sist men inte minst var det dags för finallåten. Det är efter den här låten jag gör mitt val av vem jag tycker ska vinna. Kalle överraskade mig totalt med sitt framträdande och med sin prestation och jag var helt såld på hans version av låten. Jag kunde verkligen tänka mig det som en Kalle-låt.
Men när Erik kom upp på scene och kom till refrängen så märkte jag hur mycket jag älskar hans sångstil, de höga tonerna, hans starka och raspiga röst, hans scennärvaro, hans utseénde över huvudtaget! Gorgeous!! ;) Men samtidigt så älskade jag Kalles version av låten så var riktigt osäker på vem jag skulle rösta på. Men i sista refrängen efter bridgen så såg man hur mycket Erik verkligen gav, hur mycket han verkligen ville det här. Jag verkligen kände att det var han som skulle få min röst!


Så Erik fick min röst, Jag tycker att han förtjänar den mest. Kalle är också grymt duktigt det får vi inte glömma! Så oavsett vem som vinner så tror jag inte att det blir sista gången vi ser nån utav grabbarna igen.
De kommer båda att gå långt efter idol! :)



Lycka till grabbar och låt bäste man vinna!

 


Final i Idol 2009



Snart börjar det! Knappt 3 minuter kvar. Är verkligen spännande att få höra vilka låtar de ska framträda med och såklart finallåten!! Kommer nog bli en väldigt spännande final. Har inte hunnit följa upp så bra de senaste veckorna så blir intressant att se. Min favorit är nog ändå Erik (och många andras), men Kalle är väldigt intressant så man ska nog inte räkna bort han helt heller.

Ne nu börjar det.
C ya!







 


Julbord

Var på julbord igår på skolan med mamma, lennart, mormor och morfar. Det var jätte mysigt och jag fick faktiskt äta gratis ( vilket var bra eftersom jag inte hade några pengar med mig, hahaha).
Gick sen ut med Suss och Eve till Centrum. Det var riktigt kul, en chill kväll i den nya loungen. Lite väl hög musik kanske för att vara en lounge, men det har verkligen blivit fint sen efter renoveringen.



Idag var det att hjälpa till på julbordet i skolan. Jag skötte prinskorvarna vilket jag skötte utmärkt förutom att vi (johan) glömde bort dom i ugnen sen så de sprack sönder och enligt johan så såg de oätbara ut. Om jag säger så här, prinskorvar går ALLTID att äta, oavsett om de ser lite annorlunda ut!!! haha älskar prinskorvar, är det bästa med julbord!



Gjorde även ett körkortsteoritest på körskolan idag, har lite att plugga in innan det riktiga provet så måste verkligen ligga i nu!! Så sitter här med boken i högsta hugg och tänker avrunda nu.

Julbord imon igen och även har jag planer på att se Idol finalen :) trots att vi har lagfest imon så känner jag inte för att dricka i helgen, har blivit lite för många helger nu.

Pusspuss






 


Genomkörarpass på träningen idag.

På spelarmötet innan träningen idag bestämde vi att vi skulle ändra våra tidigare mål som vi hade innan säsongen. Vi ska framförallt sattsa på att förbättra matchresultaten och vinna minst 1 match i 1an, fast i 3an skulle vi stå fast vid vårt förra mål; Topp 3 i serien. Vi ville även ha hårdare träningspass så att man efteråt verkligen känner att man har tränat och helst inte har lust med något annat efteråt samt fler målvaktsövningar och framförallt ville vi att tränarna skulle ta mera plats och verkligen ta tag i övningen och säga till om vi gör fel. Kritik kan man ta om det är i förebyggande syfte och för att man ska utvecklas!

Vi börjar träningen sen med en passningsövning med avslut. Man stog aldrig stilla och så körde vi välsigt länge faktiskt, så efteråt var vi helt slut. Sen var det lite styrkeövningar. Exakt så som vi ville ha, fast vi hade inte tagit upp med dom vad som sades under mötet. Vilket var en positiv överraskning! Under träningen gjorde vi även några 2 lags tävlingar med och utan boll. Vilket verkligen tog fram tävlingsinstinkten i en.


Kan säga att jag var trött i kroppen efteråt och det är jag fortfarnade. Sitter i sängen och funderar på om jag ska se på nån film om det inte finns nått att se på tvn.
Ska i och för sig upp tidigt imon och övningsköra 8.15.


Ne, när jag tänker efter så ska jag nog plugga lite teori istället för film.
Ska även på julbord imon med mamma, lennart, mormor och morfar på Idas :)
Kommer nog att bli trevligt!

Nattinatt

 

 


Kör så det ryker!

Igår hade jag körlektion, kom dock 10 minuter försent. Så var verkligen jättestressad när jag kom dit vilket satt i hela lektionen. Inte nog med det så körde jag med en annan person så ville ju visa att jag kan köra bil. Så det blev en massa missuppfattningar, vilket ledde till pinsamheter.

Ska köra imon igen så hoppas att det går bättre då, ska troligtvis köra mer landsväg och motorväg. Åhhhh, tror jag ska göra test-teoriprovet på körskolan i veckan med så pluggar som bara den. Därav anledningen  till varför jag var sen igår till lektionen, satt och pluggade teori! Aja, ska köra med pappa idag med om ca en halvtimme.


Ikväll så är det spelarmöte med laget vid halv 9 sen efter det är det ett pass på 1 1/2 timme innebandy. Härligt!Igår hade vi löpning innan innebandyn, sprang ca 4 km. Var faktiskt väldigt skönt för en gångs skull att springa en lite längre sträcka. Brukar hata springa, framförallt i grupp eftersom jag oftast då håller ett annat tempo än om man skulle springa själv. Men som sagt, igår gick det bra. Mycket uppför bara, hehe!

Förra veckan fick ju Sofie med sig min klubba hem. Och i torsdags så bytte hon och Linn klubba ( eftersom Sofie tydligen hade haft Linns från första början). Jag hade då med Linns klubba hem med andra ord. I fredags så bestämde vi att hon skulle ordna tillbaka min klubba, eftersom Linn inte tränar för tillfället så skulle Sofie träffa henne innan torsdagsträningen. Så för tillfället har jag Sofies klubba, för Linns var helt vanställd i mina ögon!

Komplicerat?!  Jo tack, jag vet! Tycker jag med.


 





Söndag kväll = myskväll!

Sitter och kollar på Gordon Ramsays Cook-a-long. Blir så inspererad av att laga mat själv när jag ser sånna program, framförallt med Gordon. Han är så himla duktig! Han får det dessutom att se så lätt ut!


Pappa ligger i soffan och snarkar få högt att man önskar att han hade haft en volymknapp på sig så att man kunde sänka ljudet. Eller åtminstonde haft proppar för öronen så att man slipper höra oljudet! haha. Var tänkt att vi skulle övningsköra idag, och det ska vi också. Ska först ta en dusch och sen ska jag väcka liv i honom. Är inte lätt kan jag säga, oftast får man vara rätt så hårdhänt mot honom och nästan knuffa ner honom från soffan, hahaha!

Har pluggat en del körkortsteori, men känner att jag kommer att få ligga i de närmsta dagarna och jag ska få in något i skallen.



Pratade men Anna Viktoria innan och jag blev medbjuden på bio ikväll. Det ser jag verkligen fram emot, känns lite som en evighet sen jag var på bio senast. Vi ska se den välkända Paranormal Activity (?). Den har fått bra kritik men har även hört att den är lite överskattat, så ser verkligen fram emot filmvalet ikväll!
Ett måste när man ser film är biopopcorn och en stor dricka, sen kan filmen rulla på! :)






Lördagsjobb

Sitter här och gör mig iordning för 2 pass med jobb för kvällen.  Först ska jag upp till Elmia och göra reklam för Selma Spa+ på Sisselas julkonsert. Ska springa runt i en morgonrock i innan och i pausen i princip sen får jag ju se hela konserten med så är ett väldigt soft jobb! :) sen blir det ner till harrys och jobba "nattskiftet" fram till 3 - halv 4.
Rätt så soft ändå och får hoppas på en hel del dricks ;) haha. Håller tummarna!


Fredag; match i eksjö och utgång

Igår så var jag hemma ifrån skolan. Vaknade av att jag hade så jävla ont i ryggen och att stå i ett kök hela dagen kändes inte aktuellt!
Så stannade hemma och pluggade lite körkortsteori. Känner att jag får plugga rätt så rejält om jag ska ta igen all tid som jag inte pluggat nu det senaste.




Tjugo i 6 gick bussen upp till huskvarna. Skulle spela match i Eksjö klockan 8 så vi hade samling vid 6. Var enbart 10 pers plus målvakt så vi blev exakt 2 kedjor som tur var.
Eksjös hall är väääldigt liten så vi hade lite problem i första perioden med att hitta ett spel som funkade för oss. Det märktes att dom var på hemmaplan och spelade väldigt fysiskt! Väldigt agresivt spelade dom dessutom. Vilket resulterade i 1-0 till dom i första perioden. Andra började bättre än första, vi var det mer spelskickliga laget med vassa anfall hela tiden, men de grötade ihop sig 4 pers mellan bollen och målet så det var svårt att få fram bollen hela vägen. Men Husar (som klubben heter) var fortfarande med i matchen och skapade en del anfall men körde mestadels på snabba och korta anfall när de lyckades bryta. perioden slutade 0-0 otroligt nog trots att vi hade säkert 20 målchanser de sista 5 minuterna. Lite pinsamt nästintill.

Sista perioden inleder vi med helplanspress vilket ger resultat efter ca.5-6 minuter in i perioden. Emma Bäckeper sätter den iskallt i bottre krysset, vilket kom lite som en förvåning efter alla hennes chanser tidigare i matchen.
Husar åker även på en utvisning men blev ingen direkt målchans för oss då. Minns inte exakt när under perioden det hände men under ett utav Husars anfall så hamnade deras (bokstavligt talat) största spelare bakom målet och försökte baka in framför målet, hon hade inte räknat med att jag stog där så jag trycker ner henne tillbaka till sargen där hon mot min förvåning börjar grymta, tar tag i min klubba, håller fast den, drar den ur mina händer och slänger ner den i hörnet!!!!!!!!! Domarn står precis framför men fokuserar enbart på bollen och missar alltihopa. Bollen åker ut och det är deras boll. Jag blev så jävla arg så när jag skulle säga till domarn så fick jag knappt fram ett ord. Man kan ju undra hur en 35+ kvinna beter sig så jävla svinit?! .....
AJA, när det var 3 minuter kvar utav matchen kommer matchens minsting, Issa och sätter bollen, lika snyggt hon, i bottre krysset. Efter målet hände inget mer under matchen. Perioden slutar 0-2 till oss och slutresultatet blev 1-2 till oss :)

Med två raka segrar i baksläpet ser jag fram emot nästa match mot Hovslätt som vi vann mot senast med 5-2!




Efter matchen var det raka vägen hem och ombytt var jag redan så fixade bara finishen och sen bar det av till Centrum där de andra var. Kvällen var helt okej, drack lite bara några cider och blev i och för sig bjuden på en shot men annars bestog kvällen bara utav dans och trevligt sällskap utav de närmsta vännerna :) En lyckad kväll med andra ord :)

Sen torsdagskväll

Kom nyligen hem ifrån Ladan. Gick dit efter skolan med lite klasskompisar för att HV matchen som pågick.
Var himla kul att göra något med klasskompisarna och tycker att vi borde göra om det här nångång. Tycker att vi borde åka hela klassen på nånting nån gång. Skulle vara så mysigt och jävligt roligt med, de flesta är trots allt riktigt roliga att umgås med :)

Frågade även Frank idag om han ville gå med mig på balen :P haha såklart fick man som svar "omen jag skulle ju precis fråga dig" hahaha aaa visst ;) har haft flera veckor på dig har jag fått höra men inte har han frågat då.
Aja känns kul att ha nån att gå med åtminstonde. Hade ändå varit kul om jag hade gått med min bror, han skulle spara ut håret till en sån frisyr som jag tycker han passar i för min skull. Det sa han senast vi talades vid i alla fall. Men nu har jag något att se fram emot :) bara se till att hitta en klänning med!?

Dags för sängen nu, upp tidigt imon, börjar redan vid 8 :( men blir bjudna på köttbullemacka så ska väl inte klaga antar jag :P hehe






Gott är oftast inte nyttigt

Tio i 22 så sprang jag bort till Alcamo och köpte en sallad till far och en kebabrulle till mig :) de bjöd dessutom på dricka så vaar himla bra att vi köpte därifrån idag. Eftersom vi målade om köket idag så fick jag inte laga mat så det var faktiskt pappas idée att köpa därifrån idag. Han sa i och för sig att jag skulle köpa sallad, men blev så sugen på kebabrulle när jag väl skulle beställa, hehe!

Nu är jag fullproppad med mat så att jag står mig hela dan imon! hahaha. Ne men upp tidigt imorgon igen, ska ha muntlig intervju på engelska inför utlandspraktiken. Håller verkligen tummarna över att det ska gå bra. Men det är vid 11.10 imon så är ungefär 3 timmar innan jag börjar sen så tror jag drar till friskis efteråt och kör ett pass :) skulle sprungit idag var det tänkt, men sen fick jag datan så har suttit med den hela kvällen nu istället.

För tillfället spelar jag röj med kelly, har nog testat alla spelen på msn nu, haha. Vi vinner typ varannan gång i genomsnitt.  Vilket hade kunnat vara bättre för min del då.

Ska sova snart, så säger godnatt nu. Skriver imorgon hur det gick på intervjun.
Nattinatt






Julklappshandlat

Gick nere på stan idag för att köpa julklappar. Gick väldigt snabbt i år med att hitta passande presenter. Hann köpa julklappar till mamma & lennart, pappa & chatrine, bror och farmor och farfar. Ska köpa en till grej till min bror samt så ska jag köpa till mormor och morfar och matilda o så tjejerna också. Sen är jag färdig!
Lät inte som så få presenter kanske, men det är det i jämförelse med det jag har köpt hitills!



Är väldigt skönt att man nästan är färdig med julklapparna. Får se vilken dag jag hinner köpa resterande paket. Blir nog nästa vecka. Måste plugga teorin till körkortet. Vill ju inte bli kuggad på teoriprovet sen. Hade körlektion innan idag, fick då reda på att min uppkörning var redan bokad :)

 


Datorn har kommit!!

Idag gick jag och hämtade datorn på Karnells tobak. Missade att jag hade fått ett sms att datorn hade anlänt. Såg det kvart i 6 när det kom vid 2. Så fick nästintill springa ner till stan innan de stängde.

Så nu är den uppstartad och alla program är installerade. Så det är helt körklar!
Hitills har den funkat helt perfekt. Är stor skärm också, hela 15,6" tum så är verkligen nöjd med mitt val.
Är lite ovant att använda pekplattan hitills, har inte haft bärbar på flera år. Men jag lär mig nog snabbt.

Nar jag har installerat spotify med så lär jag sitta här dygnet runt ;)







RSS 2.0