Joy in my viens

Då har sommarlovet gått av stapeln och jag passar då på att bli sjuk! Typiskt mig endå, blir alltför ofta sjuk på lov. Under midsommarhelgen dessutom. Men jag ska fan i mig inte sitta hemma oavsett om jag får 40 grades feber. Det är min helg med flickorna och inget ska stoppa mig, hahahaha. Som sagt så är det ju midsommar och tiden verkligen flyger förbi. Det är ett halvår sen det var nyår! och 5 månader sen jag blev singel.  Shiiet asså. Och nu är sommarn här för att skapa ännu fler minnen man ska bära med sig i livet och jag ser faktiskt fram emot det även om vädret är piss och solen vägrar att skina, så skiner jag ändå inombords och livsglädjen är nästan på max ( pga av att jag är sjuk är man inte alltför pigg ;) hehe) så sommaren 2008 here I come!

Musik är bland det viktigaste i mitt liv för tillfället, förutom mina älskade vänner som står mig otroligt nära!
Med musik kan man beskriva hur man känner, ordagrant, en del låtar klickar det med direkt och det känns skönt att någon där ute kan förklara hur man känner. Någon där ute har kännt av exakt samma känslor, kanske helt utav någon annan orsak, men endå finns känslorna där, glädje, lycka, hat, saknad, osv. Tänk er hur en låt kan få en att må så bra. Även om i vissa tillfällen texten inte stämmer överens med vad man känner så har endå musik och rytmen en så stor påverkan av en. Musik är en stor passion i mitt liv, jag kan diskutera texter och fördjupa mig i dom hur länge som helst. Låter kanske lite udda men det är så jag känner för musiken i alla fall. 

Denna låten är den som jag spelar mest nu, I just can't stop!
Neyo-Closer {Official Music Video}
 


Foton från ridlägerhelgen



Mina ungar vid fontänen
Nelly smygfotade mig under teorin, busunge!
 
Gick ner till sjön efteråt och plaskade lite i vattnet
Uteritt med ungarna   

Just varit och lämnat hästarna i hagen. Fick skjuts hem med fyrhjulingen.

Nelly och Denise. Sötaste ungarna någonsin!
Grillning vid sjön. Jag, emilia, betina och denise.

Sötaste hästen :) Lelle pelle <3
Alla ungar övar på avslutningen

The grande finale!

Home sweet home

Hemma igen och det känns gött :)
tog ett bad när jag kom hem igår, sen somnade jag som en stock! så man kan säga att jag var trött ^^ hehe
Tog mängder av bilder i helgen men fixar det när jag kommer hem. Sitter nämligen i skolan nu och spelar cs med D-klassen. Jag vet, mobbat!!! men det är rätt så kul faktiskt :D haha Slutade vid halv 12 innan så jag är här frivilligt, så orka ligga ute och sola, fast det skulle jag nog behöva, även fast jag  nästan fick solsting i helgen. Fy faaaan vilket härligt väder det var! Trodde jag skulle torka ut och det gjorde mina ungar oxå. Dom drack upp 2 flaskor vatten under 1 lektion. Jäkla svampar var dom som :) hahah fast jag fick ju dom skönaste tjejerna. Urgulliga från topp till tå med världens största leenden på avslutningen när jag pratade med dom.

Ne men ska lägga upp bilderna sen då, innan träningen och efter solandet. Eller jag gör det när jag orkar :D haha pusspuss

RSS 2.0