Balklänning

Vill först bara påpeka att jag har varit grymt dåligt på att uppdatera bloggen på senaste.
Ska så fort jag får tid lägga upp bilder från nyår och från sälen resan :)



Så, balklänningen nu då!!
Var och tittade på det idag (för typ 5e gången, haha) och fick syn på den klänningen som jag ville ha. En mörkblå klänning med stenar i midjan som fick det att se ut som ett bälte eller en korsett.. skit snyggt med andra ord!

Tråkigt nog var denna redan uthyrd på den dagen som jag behövde den på. Så letade vidare och fick syn på en lila, lite tråkigare modell bara. Men riktigt snygg till färgen.

Väl på satt den som en smäck över midjan och höften, fast var lite stor över brösten. Men sånt ändrar dom ju efter hand som tur är! :) Så jag bestämde mig för att ta den lila klänningen, kommer nog ångra mig tusentals gånger fram tills balen är, men i slutändan kommer jag nog att vara nöjd i alla fall :)



Har alltid velat ha en mörkblå klänning till balen, men älskade den lila så jag fick kompromissa lite, haha!

 









Gott nytt år!

Gott nytt år allihopa!
Hoppas ni firade in det nya året med en jävla smäll! Det gjorde jag åtminstonde jag, haha!

Sitter hos mamma nu med min bror och kollar på tv, vi ser på ett program om metall, som i musiken.
Nja, mera ett program i min brors smak.

Ska snart åka till pappa för att packa vidare till sälenresan med jobbet som bär av staplen klockan 3 i natt. Ser verkligen fram emot det, eller ser mest fram emot att åka skidor. Det är väl största anledningen till varför jag ens följer med. Har aldrig varit i sälen så kommer nog att bli riktigt roligt :)

Rättare sagt så ska vi till Högfjället, enligt deras hemsida är det en jättebra miljö för barnfamiljen. Njaaaaa...kanske inte när vi kommer dit ;) hehe är inte bara harrys i jönköping som ska med, utan även harrys i skövde, så vi åker i en dubbeldäckare. Hahaha, asgött ju!

RSS 2.0