Nu börjar det närma sig slutet...Äntligen!

Andra dagen börjar gå mot sitt slut. Efter en lång och väldigt svajig dag (antal kundmässigt) så ser det ut som om att det börjar att bli lite midndre människor kvar här.
Fram till "lunchen", dvs. halv 3, var det knappt inget folk och väldigt lugnt, bekvämt med andra ord!
Men sen när lunchen tog en timme att fixa fram så hann vi komma till en mer fullbokad period.
Så när sminket tog lunch så bara rasade det in folk! Och även för de som kom först utav dem så tog det runt 3-4 timmar för dom........!!!
Så för sminket så har de haft fullt upp sen dess med att försöka bli färdiga med alla..
Tabben som skedde efter det var när vår chaufför av misstag (enligt han hade dom avbokat) råkade missa ett sällskap som fick stå och vänta i 40 minuter innan dem väl blev upphämtade.. Så de var lite sura när de kom och ville ha rabatt och allt. Sen för inte så länge sen så ville de skriva nått brev till oss..( troligtvis om den dåliga servicen och att de har fått vänta så länge bla bla bla bla bla....) men eftersom detta är gratis och de valde själva att ställa upp på det, så varför klaga?????
Ne vill inte verka elak nu eller menar på att jag pratar illa om kunderna här, detta är bara ett litet undantag, men att bete sig på det viset tycker jag är omoget och aningen onödigt. För om de ska klaga på det varför ställa upp för? Dra hem och gör nått annat om detta inte passar. Blir så otroligt sur över sånt här!
Men fick deras brev nu. Får se om de skrev nått postivt eller om det bara var negativt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback